Код: 6213650 Комбінована плита Hansa FCMX68020

  • Артикул: 54992
  • Тип плити: Комбінована
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 62 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 60 х 85 х 60 см

Гарантія: 12 місяців

Швидкий розігрів
Ви можете використовувати цю функцію для досягнення потрібної температури за найкоротший час. Духова шафа нагрівається до температури 150 °C за 4 хвилини, що на 20% швидше стандартного часу нагріву. Тепер ви можете зосередитися на приготуванні їжі замість того, щоб чекати, коли духова шафа нагріється до потрібної температури. Розігрівання їжі тепер стало також швидшим і простішим.

Чавунні решітки
Чавунні решітки більш довговічними і міцними і їх дуже легко утримувати в чистоті, що гарантує просте і безпечне використання.

Клас енергоспоживання А
Hansa піклується про навколишнє середовище, застосовуючи поряд із новітніми технологіями екологічні рішення. Тому всі кухні, духові шафи і плити мають клас енергоспоживання А. Найвищий клас енергоспоживання А гарантує найнижчі рахунки за електрику.

Рецепти на дверцятах
Рецепти на внутрішній стороні дверцят духовки - це практична інструкція, яка завжди у вас під рукою. Це інформація про страву, температуру, спосіб, і час її приготування.

Дверцята, які легко очищувати
Завдяки новій конструкції дверцят, з них можна безпечно і просто вийняти скло без зняття всіх дверцят. Використання двох засувок у верхній частині дверцят дозволяє обійтися без застосування будь-яких інструментів, і це можна зробити самостійно. Тепер доглядати за чистотою духової шафи зовсім просто.

Стандартне підсвічування
Підсвічування духової шафи, що розташовані на задній стінці камери, дозволяє чітко розглянути страви, що готуються.

Очищення парою
Завдяки надгладкій структурі емальованого покриття догляд здійснюється швидко, просто й ефективно. Досить налити 0,5 л води на деко, поставити його в духовку, установити температуру на 50 °C, звичайний режим, і час на 30 хвилин, або налити води й активувати на дисплеї функцію «Clean» (Очищення). Після того, як пара наситтить і розм'якшить забруднені місця на стінках духової шафи, їх можна витерти вологою ганчіркою або губкою, і поверхня стане блискучою і чистою.

Розігрів за допомогою вентилятора
Вентилятори допомагають рівномірно розподіляти тепло навколо страви, що сприяє видаленню прошарку холодного повітря огортаючого їжу в духовій шафі. Завдяки цьому, їжа готується більш рівномірно, швидко і при більш низькій температурі, ніж у звичайній духовці.

Тип плити

Комбінована

Тип керування

Механічне

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

А

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Нержавіюча сталь

Кількість конфорок

4

Розмір конфорок, мм

90 / 65 / 40 / 65

Електропідпал

Так

Індикатори залишкового тепла

Ні

Матеріал решіток поверхні

Чавунні

Кришка варильної поверхні

Металева

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

62

Гриль

Є

Конвекція

Є

Особливості духової шафи

Емаль легкого очищення

Фізичні характеристики
Ящик для зберігання посуду

Висувний

Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 85 х 60

Вага, кг

45

Основний колір

Нержавіюча сталь