Код: 6617681 Комбінована плита Hansa FCMX68223

  • Артикул: 56474
  • Тип плити: Комбінована
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 65 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 60 х 85 х 60 см

Гарантія: -

Проста і ефективна
Газова плита Hansa FCMX68223 - повноцінна одиниця техніки, здатна допомогти в реалізації будь-якого кулінарного шедевра. Комбінація газової варильної поверхні та електричної духовки - найвигідніше поєднання для кухні. Піч одночасно гарантує швидке приготування зверху, і ідеальне пропікання із золотистою скоринкою в духовій шафі.

Зручна варильна поверхня
Газова варильна поверхня плити Hansa FCMX68223 представлена ​​чотирма конфорками різного діаметру, придатними для одночасного приготування різних страв. Розташування нагрівальних елементів продумано до дрібниць, середні за розміром і потужністю конфорки, які використовуються найчастіше, розташовані по далекій стінці, що підвищує рівень безпеки, коли вдома маленькі діти. Решітки з чавуну надійні та довговічні. Вони не схильні до деформації під впливом температур або механічних пошкоджень. Коли плита не використовується, варильну поверхню можна прикрити кришкою, оберігає від попадання пилу й інших забруднень. У період роботи вона ж виконує захисну функцію для фартуха над плитою. Газ-контроль стане додатковим захистом і перекриє подачу пального, якщо полум'я випадково згасне.

Функціональна духова шафа
Електрична духовка об'ємом 65 літрів дозволяє готувати одночасно на двох рівнях, що значно прискорює процес приготування основних страв і десертів. Відкидні дверцята складаються з двох стекол, що дає комфортну температуру для шкіри зовні й оберігає від опіків. Конвекція, вбудований верхній гриль і вертель у комплекті дають можливість дивувати сім'ю і гостей ідеально запеченою птицею або овочами. Електронний дисплей зручний для вибору автоматичної програми приготування, настройки температури, режиму нагріву та контролю часу приготування. 

Тип плити

Комбінована

Тип керування

Механічне

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Нержавіюча сталь

Кількість конфорок

4

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Так

Матеріал решіток поверхні

Чавунні

Кришка варильної поверхні

Скляна

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

65

Гриль

Є

Конвекція

Є

Особливості духової шафи

Таймер

Фізичні характеристики
Ящик для зберігання посуду

Висувний

Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 85 х 60

Вага, кг

47

Вага в упаковці, кг

52

Основний колір

Нержавіюча сталь