Код: 6389187 Конструктор Pai Blocks Crane

  • Артикул: 61011W
  • Вік: від 3 років
  • Матеріал: ABS пластик
  • Кількість елементів: 127 шт.

Гарантія: 12 місяців

Paiblocks Crane - це великий набір-конструктор, що складається із 127 різнокольорових пластикових блоків, коліс і механізмів, з яких діти від 3 до 12 років можуть збирати різноманітні моделі. Розробник передбачив 5 різних варіантів збірки, включно з баштовим, гусеничним та автомобільним кранами, а також із млином, але діти можуть проявляти фантазію і збирати свої власні моделі.

ABS-пластик, з якого виготовлений даний конструктор, є одночасно міцним і легким, а також екологічно чистим і безпечним матеріалом. Будівельні блоки мають конструкцію з округленими краями і тому не створюють жодної небезпеки для ніжних дитячих рук. Крім того, завдяки добре продуманим замкам блоків моделі з легкістю збираються і також легко розбираються без будь-яких додаткових інструментів.

Для полегшення роботи з конструктором виробник створив спеціальну інтерактивну інструкцію зі збирання, виконану у вигляді мобільного додатку в AppStore або Google Play. Конструктор Paiblocks Crane - відмінний спосіб для вашої дитини розважатися й отримувати нові корисні навички.

Вік

Від 3 років

Стать

Універсальний

К-сть елементів, шт

127

Матеріал

ABS пластик

Особливості

- Наклейки - для створення 5 розроблених моделей;

- Додаток Pai Blocks (IOS / Android) допомагає конструювати за допомогою 3D анімаційних уроків.

Розміри, мм

39.5 x 31.5 x 9.5