Код: 6389181 Конструктор Pai Blocks Police Car

  • Артикул: 61001W
  • Вік: від 3 років
  • Матеріал: ABS пластик
  • Кількість елементів: 59 шт.

Гарантія: 12 місяців

Конструктор Paiblocks Police Car являє собою набір із 59 деталей, що дозволяє дитині фантазувати і проявляти кмітливість. З цього конструктора можна зібрати одразу п'ять моделей поліцейської техніки, включно з літаком, мотоциклом і трьома різними автомобілями. Будівельні блоки виконані з міцного і екологічного ABS-пластика. Усі деталі мають заокруглені краї, завдяки чому дитина не ризикує поранитися через гострі кути. Збирання моделей можна проводити як самостійно, проявляючи кмітливість, так і за інструкцією. У другому випадку необхідно завантажити безкоштовний мобільний додаток в AppStore або Google Play, який є інтерактивним гідом у збиранні моделей.

Крім різнокольорових пластикових будівельних блоків, до набору Paiblocks Police Car входить справжня сирена з блимаючими проблисковими маячками, а також набір наклейок, що дозволяє надати поліцейській техніці правдоподібного вигляду.

Paiblocks Police Car - це барвиста і весела іграшка, яка не лише розважить вашу дитину, але також допоможе їй у розвитку просторової уяви, фантазії та дрібної моторики.

Вік

Від 3 років

Стать

Універсальний

К-сть елементів, шт

59

Матеріал

ABS пластик

Особливості

- Наклейки - для створення 5 розроблених моделей;

- Додаток Pai Blocks (IOS / Android) допомагає конструювати за допомогою 3D анімаційних уроків.

Розміри, мм

39.5 x 31.5 x 9.5