Код: 6399083 Конструктор Pai Blocks Racecar + пульт ДУ

  • Артикул: 62007W
  • Вік: від 4 років
  • Матеріал: ABS пластик
  • Кількість елементів: 65 шт.

Гарантія: 12 місяців

Дитячий конструктор Paiblocks Racecar являє собою набір різнокольорових деталей у кількості 65 штук, з якого можна зібрати п'ять різних моделей автомобільної техніки. Завдяки наявності колісної платформи з електродвигуном, а також пульта дистанційного управління, готовими машинками можна управляти по радіосигналу, що дуже урізноманітнює застосування іграшки. Для роботи електродвигуна знадобиться 4 батарейки типу АА(батарейки не входять до комплекту), а для пульта - 3 елементи живлення LR44, причому останні йдуть у комплекті.

Конструктор виготовлений з високоміцного, легкого і екологічно чистого пластика, сертифікованого для використання в дитячих товарах. Округлені краї блоків-деталей роблять їх безпечними для дітей, а проста і зручна форма з'єднань полегшує як збірку, так і розбирання моделей. Для простої і приємної роботи з конструктором існує спеціальна інтерактивна інструкція зі збирання, виконана у вигляді мобільного додатку в AppStore або Google Play.

Paiblocks Racecar - барвиста і весела іграшка, яка не лише розважить вашу дитину, але також допоможе їй у розвитку просторової уяви, фантазії і дрібної моторики.

Вік

Від 4 років

Стать

Універсальний

К-сть елементів, шт

65

Матеріал

ABS пластик

Особливості

- Наклейки - для створення 5 розроблених моделей;

- Додаток Pai Blocks (IOS / Android) допомагає конструювати за допомогою 3D анімаційних уроків.

Розміри, мм

39.5 x 31.5 x 9.5