Код: 6983741 Килимок для мишi Genius GX-Pad 500S RGB, USB, Black

  • Артикул: 31250004400
  • Матеріал: Гума
  • Розміри: 450 x 400 мм
  • Товщина: 3 мм

Гарантія: 12 місяців

Килимок для ігрової миші Genius GX-Pad 500S RGB оживить ваше ігрове середовище та забезпечить вам конкурентну синхронізацію на полі бою. Завдяки своїм чудовим візуальним ефектам і профілям освітлення GX-Pad 500S RGB створює надгладку поверхню, яка відкриває вишукану точність і неперевершену точність прицілювання.

Підкладка середнього розміру для більшості користувачів
Цей килимок для миші забезпечує більш плавне керування мишею та неймовірну точність. Незалежно від того, чи ви геймер, чи просто прагнете підвищити свою продуктивність, килимок для миші Genius допоможе вам керувати своїм ПК з більшою точністю.

10 режимів кольорового освітлення
10 режимів освітлення. Включно з 3 динамічними режимами та 7 статичними режимами освітлення. Отримайте візуально приголомшливе відображення кольорів і ефектів.

Один дотик для різних режимів освітлення
Ви можете легко змінити режим світлого кольору одним дотиком пальця. Контролер підсвічування добре доступний і знаходиться на одному рівні з поверхнею планшета.

Протиковзна гума
Надзвичайно світяться волокна та поверхня з м’якої тканини з неслизькою гумовою основою забезпечують точне та точне керування мишею та постійну стабільність на вашому столі.

Ультрагладка поверхня
Розроблено з нековзкою гумовою основою, з мікротекстурованою, гладкою поверхнею, точною навігацією та оптимізацією вашого досвіду гри. 

Матеріал

Гума

Можливість використання з двох сторін

Немає

Підставка під зап'ястя

Немає

Ширина, мм

450

Висота, мм

400

Товщина, мм

3

Колір

Чорний