Код: 6447513 Ківш RINGEL Suneli (1.7 л) 18 см

  • Артикул: RG-4121-18
  • Ківш Suneli
  • Об'єм: 1.7 л
  • Діаметр: 18 см
  • Матеріал: кований алюміній
  • Наявність кришки: так

Гарантія: -

Ківш Ringel SUNELI виконаний із кованого алюмінію з товщиною стінки 3,7мм, чим забезпечується міцність, надійність і відмінна теплопровідність конструкції. Крім того, сучасне антипригарне покриття PFULON гарантує приготування їжі без підгоряння і прилипання навіть при високих температурах.

ЗРУЧНА І ПРАКТИЧНА КОНСТРУКЦІЯ

Завдяки тому, що ківш Ringel виготовлений із товстостінного алюмінію, він має цілу низку істотних переваг: не боїться високотемпературного нагріву, не деформується, володіє легкою вагою, відмінно розподіляє тепло в рівній мірі по всій робочій поверхні.

АНТИДЕФОРМАЦІЙНИЙ ІНДУКЦІЙНИЙ ДИСК

Антидеформаційний індукційний диск підсилює конструкцію дна ковша і робить його універсальним посудним рішенням, забезпечуючи можливість використання на всіх типах варильних поверхонь, включаючи індукційні плити.

КРИШКА З ТЕРМОСТІЙКОГО СКЛА З КЛАПАНОМ ДЛЯ ВИХОДУ ПАРИ

Кришка ковша Ringel виконана з міцного і стійкого до високих температур скла, завдяки чому можна спостерігати за приготуванням їжі, не знімаючи кришку з ковша. Крім того, додаткову зручність забезпечується наявністю в кришці клапана для виходу пари.

РУЧКА З БАКЕЛІТУ ІЗ SOFT-TOUCH ПОКРИТТЯМ

Зручна бакелітова ручка з м'яким покриттям Soft-Touch надійно захищає руки від опіків і перешкоджає вислизанню ковша навіть із вологих рук.

ЗОВНІШНЄ ЕМАЛЬОВАНЕ ПОКРИТТЯ

Емальоване покриття додає чудового зовнішнього вигляду і дозволяє вписатися в сучасний інтер'єр кухонь, а також спрощує догляд за поверхнею ковша.

Алюмінієвий ківш від Ringel з антипригарним покриттям відмінно підходить для щоденного приготування каш і крем-супів. Мармурове покриття від Pfulon у серії SUNELI забезпечить вам відмінний результат: без пригорання і прилипання. 

Тип

Ківш

Серія

Suneli

Об'єм, л

1.7

Діаметр, см

18

Матеріал

Алюміній

Матеріал кришки

Жаростійке скло

Матеріал ручок

Бакеліт

Антипригарне покриття

Так

Тип джерела тепла

Газова плита

Електрична плита

Галогенна / Склокерамічна плита

Індукційна плита

Основний колір

Синій

Можна мити в посудомийній машині

Так