Код: 6833579 Кріплення Vogels TVM 1203 Black

  • Артикул: 1812030
  • Діагональ екрана: 19"-50"
  • Макс. навантаження: 30 кг
  • Макс. стандарт VESA: 200 x 200 мм

Гарантія: 5 років

Настінне кріплення для телевізорів з діагоналлю від 19 до 50 дюймів
Повісити телевізор на стіну швидко та легко? Це практичне настінне кріплення для телевізора із серії QUICK Fixed – ідеальне рішення. Настінне кріплення підходить для телевізорів з діагоналлю від 19 до 50 дюймів і вагою до 30 кг. Ваш телевізор віддалений від стіни всього на 2,2 см. Фіксоване настінне кріплення QUICK Fixed для телевізора не повертається і не нахиляється. Тому він ідеально підходить для ситуацій, коли ви сидите прямо перед телевізором.

Швидкий і простий монтаж
Настінні кріплення QUICK для телевізорів розроблені так, щоб можна було швидко та легко повісити телевізор на стіну. Монтаж фіксованого кріплення настінного QUICK Fixed для телевізора займає не більше 20 хвилин. Завдяки унікальній системі EasyFIX™ вам потрібно виконати лише три прості дії.

Чіткі інструкції, одразу беріться за справу
Кожна дія чітко пояснюється в короткому посібнику з монтажу. Якщо ви волієте переглянути докладний посібник або відеоролик з монтажу, це легко зробити на сайті. Крім короткого посібника з монтажу до комплекту поставки також входять шаблон для свердління отворів, шурупи та дюбелі Fischer® DuoPower. Це означає, що ви можете відразу ж розпочати роботу. За допомогою безкоштовної програми DrillRight™ AR можна легко намітити місце для першого отвору. Також зручно: настінне кріплення QUICK Fixed для телевізора має вбудований рівень. Тому ідеально повісити телевізор буде дуже просто.

Вибираємо безпеку
Купуючи настінне кріплення QUICK для телевізора, ви обираєте не лише зручність, а й безпеку. Настінні кріплення QUICK для телевізорів мають унікальну систему SoftLock™, яка надійно фіксує ваш телевізор. Крім того, усі настінні кріплення Vogel's для телевізорів мають сертифікат TÜV. Кожен виріб випробовується на навантаження, що втричі перевищує максимально заявлене. Настінне кріплення QUICK для телевізора надається 5-річна гарантія.

  • Мінімальна відстань до стіни (всього 2,2 см)
  • SoftLock™: зафіксувати телевізор дуже просто
  • Рівень у комплекті 
Загальні параметри
Категорія

Кріплення для ТВ

Тип кріплення

Фіксована

Сумісність
Мін. розмір екрану, дюймів

19

Макс. розмір екрану, дюймів

50

Макс. навантаження, кг

30

Положення отворів (VESA)

75 x 75 мм

100 x 100 мм

100 x 200 мм

200 x 100 мм

200 x 200 мм

Регулювання
Мін. відстань до стіни

22 мм

Додаткові можливості
Управління через додаток

Немає

Додаткова інформація
Колір

Чорний