Код: 6833581 Кріплення Vogels TVM 1223 Black

  • Артикул: 1812230
  • Діагональ екрана: 19"-43"
  • Макс. навантаження: 15 кг
  • Макс. стандарт VESA: 200 x 200 мм

Гарантія: 5 років

Поворотне настінне кріплення для телевізорів з діагоналлю від 19 до 43 дюймів
За допомогою поворотного настінного кріплення QUICK Full-Motion для телевізора ви зможете отримати максимальне задоволення від перегляду телевізора. Настінне кріплення повертається на кут до 120° і нахиляється на кут до 15°. Кріплення монтується надзвичайно просто та дуже швидко. Усього через 30 хвилин ваш телевізор уже буде міцно та надійно висіти на стіні. Настінне кріплення підходить для телевізорів з діагоналлю від 19 до 43 дюймів і вагою до 15 кг.

Простий монтаж із трьох кроків
Завдяки унікальній системі EasyFIX™ вам потрібно виконати лише три дії, щоб змонтувати настінне кріплення для телевізора QUICK Full-Motion. Це означає, що не пройде 30 хвилин, як ваш телевізор буде надійно закріплений на стіні. Ваш телевізор висить трохи криво? Нема проблем, ви зможете ідеально вирівняти його навіть після встановлення.

Монтажні матеріали у комплекті
Настінне кріплення QUICK Full-Motion для телевізора містить монтажні матеріали. Шаблон для свердління отворів, шурупи та дюбелі Fischer® DuoPower стандартно входять до комплекту. Також додаються рівень і кабельна стяжка, щоб туго та надійно зв'язати усі кабелі. У короткому посібнику з монтажу крок за кроком пояснюється як усе безпечно змонтувати. Ви також можете переглянути докладний посібник або відеоролик з монтажу. Їх можна знайти на сайті. Щоб відзначити місце для першого отвору, можна скористатися нашою безкоштовною програмою DrillRight™ AR.

Сертифіковано TÜV для максимальної безпеки
У компанії Vogel's безпека завжди на першому місці. Настінні кріплення QUICK Full-Motion+ для телевізорів відповідають найсуворішим вимогам безпеки. Кожне настінне кріплення для телевізора сертифіковане TÜV і випробуване на навантаження, що втричі перевищує максимально заявлену. Настінне кріплення QUICK Full-Motion для телевізора надається 5-річна гарантія.

  • Повертайте свій телевізор на кут до 120°
  • Безпечний нахил на кут до 15°
  • Легко вирівнювати навіть після встановлення
  • Кабельна стяжка в комплекті
  • Рівень у комплекті 
Загальні параметри
Категорія

Кріплення для ТВ

Тип кріплення

Похило-поворотне

Сумісність
Мін. розмір екрану, дюймів

19

Макс. розмір екрану, дюймів

43

Макс. навантаження, кг

15

Положення отворів (VESA)

75 x 75 мм

100 x 100 мм

100 x 200 мм

200 x 100 мм

200 x 200 мм

Регулювання
Нахил

До 20°

Поворот

До 120°

Кількість точок поворотних кріплень

2

Мін. відстань до стіни

49 мм

Макс. відстань до стіни

249 мм

Додаткові можливості
Управління через додаток

Немає

Додаткова інформація
Колір

Чорний