Код: 6816000 Кріплення Vogels TVM 3213 Black

  • Артикул: 3832130
  • Діагональ екрана: 19 "-43"
  • Макс. навантаження: 15 кг
  • Макс. стандарт VESA: 200 x 200 мм

Гарантія: 10 років

Стильне та безпечне: похиле настінне кріплення для телевізорів з діагоналлю від 19 до 43 дюймів
Вибираючи похиле настінне кріплення для телевізора COMFORT Tilt, ви вибираєте стиль, безпеку та задоволення від перегляду. Настінне кріплення ідеально підходить для тих випадків, коли телевізор висить на стіні трохи вище, наприклад, у спальні. Ви можете нахиляти його на кут до 20°, щоб ідеально бачити екран. Настінне кріплення підходить для телевізорів з діагоналлю від 19 до 43 дюймів і вагою до 15 кг.

Ваш телевізор закріплений добре та надійно
По-справжньому насолоджуватись телевізором можна лише якщо ви знаєте, що він закріплений якісно та надійно. Так і буде, якщо ви оберете стильне настінне кріплення для телевізора COMFORT Tilt. Настінне кріплення розраховане на роки інтенсивного використання.

Надійна фіксація з помітним клацанням
Похиле настінне кріплення для телевізора COMFORT Tilt оснащено унікальною системою безпеки ClickLoc™. Ця система дозволяє легко зафіксувати телевізор на настінному кріпленні або зняти з нього. Помітне клацання означає, що ви можете бути впевнені, що ваш телевізор надійно зафіксований. М'які накладки на настінному кріпленні захищають задню панель телевізора під час монтажу.

Сертифіковано TÜV
Нахильні настінні кріплення для телевізора COMFORT Tilt сертифіковані TÜV і випробувані на навантаження, що втричі перевищує максимально заявлену. Тому вони відповідають найсуворішим вимогам безпеки.

Простий монтаж
Похиле настінне кріплення для телевізора COMFORT Tilt монтується швидко та легко. Щоб допомогти вам, ми включили в комплект шаблон для свердління отворів, шурупів і дюбелів Fischer® DuoPower. Саме настінне кріплення має вбудований рівень. У короткому посібнику з монтажу вказано, як виконати монтаж. Ви також можете переглянути докладний посібник і спеціальний відеоролик з монтажу на сайті. 

Загальні параметри
Категорія

Кріплення для ТВ

Тип кріплення

Похиле

Сумісність
Мін. розмір екрану, дюймів

19

Макс. розмір екрану, дюймів

43

Макс. навантаження, кг

15

Положення отворів (VESA)

75 x 75 мм

100 x 100 мм

100 x 200 мм

200 x 100 мм

200 x 200 мм

Регулювання
Нахил

До 20°

Мін. відстань до стіни

34 мм

Додаткові можливості
Вбудована звукова система

Немає

Додаткова інформація
Колір

Чорний