Код: 6816003 Кріплення Vogels TVM 3243 White

  • Артикул: 3832431
  • Діагональ екрана: 19"-43"
  • Макс. навантаження: 15 кг
  • Макс. стандарт VESA: 200 x 200 мм

Гарантія: 10 років

Стильне та безпечне: поворотне настінне кріплення для телевізорів з діагоналлю від 19 до 43 дюймів
Купуючи стильне поворотне настінне кріплення для телевізора COMFORT Full-Motion+, ви обираєте безпеку, дизайн і найкращий комфорт під час перегляду. Настінне кріплення дуже міцне та витримує інтенсивне використання. Оскільки настінне кріплення може повертатися на кут до 180°, ви можете дивитися телевізор із будь-якого місця в кімнаті. Нахил можливий на кут до 20° (10° вперед і назад). Настінне кріплення підходить для телевізорів з діагоналлю від 19 до 43 дюймів і вагою до 15 кг.

Насолоджуйтесь переглядом телевізора під будь-яким кутом
З поворотним настінним кріпленням для телевізора COMFORT Full-Motion+ можна насолоджуватися переглядом телевізора під будь-яким кутом. Введіть модель вашого телевізора на цій сторінці та ми розрахуємо фактичний кут повороту вашого телевізора! Завдяки функції One-Finger™ Movement ви можете розгорнути екран в ідеальне положення лише одним пальцем. Спеціальні підшипники забезпечують надзвичайно плавний та легкий поворот настінного кріплення.

Простота монтажу
Змонтувати настінне кріплення для телевізора COMFORT Full-Motion+ дуже просто. Vogel's також простягає вам руку допомоги. Шаблон для свердління отворів, шурупи, дюбелі Fischer® DuoPower, кабельні стяжки та рівень включені в комплект. За допомогою нашого безкоштовного додатку доповненої реальності DrillRight™ AR можна легко відзначити місце для першого отвору, а всі інструкції з монтажу просто та зрозуміло викладені в короткому посібнику з монтажу. На сайті є докладний посібник і відеоролик з монтажу.

Гарантована безпека
Поворотні настінні кріплення для телевізорів COMFORT Full-Motion+ відповідають найсуворішим вимогам безпеки. Вони успішно пройшли випробування на навантаження, що втричі перевищує максимально заявлену, і тому мають сертифікат TÜV. Настінні кріплення для телевізора COMFORT Full-Motion+ надаються 10-річною гарантією.

Загальні параметри
Категорія

Кріплення для ТВ

Тип кріплення

Похило-поворотне

Сумісність
Мін. розмір екрану, дюймів

19

Макс. розмір екрану, дюймів

43

Макс. навантаження, кг

15

Положення отворів (VESA)

75 x 75 мм

100 x 100 мм

100 x 200 мм

200 x 100 мм

200 x 200 мм

Регулювання
Нахил

До 20°

Поворот

До 180°

Кількість точок поворотних кріплень

3

Мін. відстань до стіни

65 мм

Макс. відстань до стіни

493 мм

Додаткові можливості
Управління кабелями

Є

Вбудована звукова система

Немає

Додаткова інформація
Колір

Білий