Код: 6900188 Крiплення Vogels TVM 5405 Black

  • Артикул: 5854050
  • Діагональ екрана: 32"-77"
  • Макс. навантаження: 75 кг
  • Макс. стандарт VESA: 400 x 400 мм

Гарантія: 15 років

Надзвичайно плоске настінне кріплення для телевізорів високого класу від 32 до 77 дюймів
Хочете закріпити свій великий телевізор на стіні якомога рівніше? Ультратонкий настінний кронштейн ELITE Fixed TV спеціально розроблений для ваших потреб. Він підходить для телевізорів з діагоналлю від 32 до 77 дюймів і максимальною вагою 75 кг, залишаючи лише 1,5 см між телевізором і стіною. Настінне кріплення для телевізора ELITE Fixed TV - це фіксоване настінне кріплення без функції повороту або нахилу, яке ідеально підходить для сидіння безпосередньо перед телевізором.

Доповніть свій преміальний досвід перегляду телевізора
Настінне кріплення для телевізора ELITE Fixed TV - це найпласкіше настінне кріплення для телевізора в нашому асортименті. Ультратонкий дизайн повністю сумісний з новітніми телевізорами, такими як OLED і QLED-телевізори, і дозволяє встановлювати їх неймовірно рівно до стіни. Саме так, як ви хочете. З цим настінним кронштейном для телевізора ELITE Fixed TV ви зможете насолоджуватися переглядом преміум-класу в повній мірі.

Надміцний і надійний
Продумана конструкція і високоякісні матеріали надають настінному кронштейну для телевізора ELITE неперевершену несучу здатність. Завдяки унікальній системі безпеки Auto-ClickLoc™ ваш телевізор встановлюється з легким звуковим клацанням. М'які накладки на настінному кріпленні захищають задню панель телевізора під час монтажу.

Сертифіковано TüV
Настінні кронштейни для телевізорів ELITE Fixed витримують навантаження, що щонайменше втричі перевищує їхню максимальну вагу. Тому вони сертифіковані TüV і відповідають найвищим вимогам безпеки. Ваш телевізор буде в найкращому захисті.

Враховано кожен аспект
Деталі мають вирішальне значення. І це також те, що вирізняє це настінне кріплення для телевізора ELITE Fixed TV. Вбудований рівень допоможе вам встановити телевізор ідеально рівно. Хочете акуратно заховати кабелі за телевізором? Просто використовуйте вбудовані затискачі для кабелів.

Простота встановлення
Встановити настінне кріплення для телевізора ELITE Fixed TV дуже просто. До нього додається інструкція зі швидкого встановлення, яка все чітко пояснює. Ви також можете ознайомитися з детальною інструкцією онлайн або переглянути відео про встановлення. Шаблон для свердління, шурупи та дюбелі fischer® DuoPower входять до комплекту. За допомогою нашого безкоштовного додатку DrillRight™ AR можна легко розмітити перший отвір. 

Серія

TVM

Загальні параметри
Категорія

Кріплення для ТВ

Тип кріплення

Стельове

Сумісність
Мін. розмір екрана, дюймів

32

Макс. розмір екрана, дюймів

77

Макс. навантаження, кг

75

Положення отворів (VESA)

100 x 100 мм

100 x 200 мм

200 x 100 мм

200 x 200 мм

200 x 300 мм

300 x 200 мм

300 x 300 мм

400 x 200 мм

400 x 300 мм

400 x 400 мм

Регулювання
Мін. відстань до стіни

15 мм

Додаткова інформація
Колір

Чорний