Код: 6570083 Кухонна машина Ariete 1593

  • Артикул: 00C159300AR0
  • Тип: Кухонна машина
  • Потужність: 250 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 12 місяців

Свіжа домашня паста – це класика італійської кулінарної традиції, обов’язкова частина недільних обідів з сім’єю, коли бабусі вручну розтягували тісто для приготування домашніх тальятеле, паппарделе та лазаньї. Сьогодні з Кухонною машиною 1593, машиною для розкатування макаронних виробів, ви можете відкрити для себе задоволення від приготування свіжих макаронних виробів, як це було колись, але простіше та набагато швидше.

Кухонна машина 1593 – це машина для розкатування домашньої пасти, яка завдяки бічному двигуну розтягує лист автоматично без необхідності подавати його вручну. Ви можете обрати між 9 різними рівнями товщини листа відповідно до ваших смаків і типу пасти, яку ви хочете приготувати.

З готового тіста ви можете приготувати домашню лазанью, тальятеле, тальоліні, а також начинити свіжу пасту щоб створити равіолі, тортелліні або будь-який тип пасти з начинкою. Набір налічує 2 валики з нержавіючої сталі, щоб нарізати макарони 5 різних форматів: лазанья, паппарделе, фетучіні, тальятелле та тальоліні.

Корпус повністю з нержавіючої сталі гарантує міцність та надійність, а завдяки чудовій продуктивності двигуна ви можете використовувати Кухонну машину 1593 протягом 1 години безперервної роботи, завжди отримуючи однорідне та ідеально гладке тісто. Електрична макаронна машина також перетворюється на ручну макаронну машину лише за кілька кроків: вам просто потрібно зняти двигун із посадочного місця та застосовувати рукоятку для того, щоб витягати макарони вручну.

Тип

Кухонна машина

Потужність, Вт

250

Кількість швидкостей

2

Імпульсний режим

Є

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Особливості

Ручний режим

10 рівнів товщини розкатки

5 видів пасти: лазанья, фетучіні, папарделе, тальятелі, тальоліні

Фізичні параметри
Розміри, см

23.5 х 16.5 х 13

Вага, кг

3.93

Колір

Нержавіюча сталь