Код: 6077251 Кухонна машина Moulinex DJ9058

  • Артикул: DJ905832
  • Тип: Кухонна машина
  • Потужність: 280 Вт
  • Плавне регулювання швидкості

Гарантія: 2 роки

Mультирізка Fresh Express Cube & Stick від Moulinex - кубики та соломка за лічені секунди

Харчуватися здоровою натуральною їжею зараз у тренді. Усе більше людей намагаються вирощувати власні овочі, уважно вибирають фрукти, вносять у свій щоденний раціон п'ятиразове здорове харчування. Розуміючи важливість і необхідність правильної збалансованої дієти, споживачі звертаються до свіжих продуктів і шукають прості, ефективні та творчі способи їх приготування.

Уже кілька років Moulinex працює над створенням техніки, яка допомагає готувати свіжі здорові продукти легко, швидко та цікаво. Саме із цією метою фахівці компанії з 2009 р. почали розробку лінійки Fresh Express, ряди якої в цьому році поповнилися мультирізкою Fresh Express Cube & Stick, яка покликана зробити творчу революцію в домашньому нарізанні.

Тепер створити свій маленький кулінарний шедевр зі свіжих продуктів і стати майстром нарізування може кожен, хто має Fresh Express Cube & Stick, адже для цієї машини зробити кубики манго так само легко, як і порізати картоплю для фритюру - і все це за лічені секунди.

Творчу атмосферу створюють різнокольорові терки, де кожна володіє унікальними здібностями нарізування:

  • Сіра додасть у ваші салати та десерти легку футуристичну нотку своїми геометричними кубиками.
  • Жовта допоможе зануритися в кухні народів світу, порізавши соломкою огірок для суші або картоплю для бельгійського фрі.
  • Зелена терка принесе у ваші страви трохи класики, адже саме вона відповідає за нарізування скибочками.
  • Завершать творчий процес створення найсмачнішої та здорової їжі помаранчева терка, яка нарізає маленькими шматочками, та червона, що поріже великими.

Творцям більше не треба відволікатися на продумування правильних швидкостей нарізування, адже Fresh Express Cube & Stick від Moulinex досить розумна, щоб самостійно встановити необхідну швидкість, - незалежно від того, сирі продукти необхідно порізати, або варені.

Мультирізка Fresh Express Cube & Stick відрізняється незвичайним дизайном, тому стане справжньою окрасою для кухні та впишеться в будь-який інтер'єр. А завдяки зручній системі зберігання касет Fresh Express Cube & Stick займає зовсім небагато місця. Після використання прилад дуже зручно мити - він складається всього з декількох деталей.

Створюйте все більше цікавих страв та експериментуйте з різними кухнями, а мультирізка Fresh Express Cube & Stick від французької марки Moulinex заощадить ваш час та урізноманітнює уяву.
 

Тип

Кухонна машина

Потужність, Вт

280

Регуляція швидкості

Є

Турборежим

Немає

Імпульсний режим

Немає

Насадки

Для шинкування

Для нарізки кубиками

Дрібна терка

Велика терка

Додаткові насадки

Дрібна, велика терка, нарізка, соломка, кубики

Матеріал корпусу

Пластик

Особливості

Подрібнені продукти потрапляють прямо в тарілку

Зручне зберігання насадок: кошик для зберігання касет

Великий завантажувальний отвір: 51 x 75 мм

Автоматична адаптація швидкості

Система безпеки

Легка система очищення

Фізичні параметри
Розміри, см

39 х 26 х 36.8

Вага, кг

2.7

Колір

Чорний