Код: 6448863 Кухонна машина Tefal QB515D38

  • Артикул: QB515D38
  • Тип: Кухонна машина
  • Потужність: 1100 Вт
  • Кількість швидкостей: 6

Гарантія: 2 роки

Нержавіюча сталь
Tefal Masterchef Gourmet QB515D38 - кухонний комбайн від одного з кращих виробників побутової техніки. Дана модель оснащена двигуном потужністю в 1100 Вт. Об'єм його вмістилища становить 4,6 літрів, завдяки чому комбайн може працювати з 1,8 кілограмами тіста без зайвих проблем. Корпус моделі виконаний з нержавіючої сталі, завдяки чому вона захищена від негативних процесів старіння.

Технологія збивання
Комбайн оснащений технологією збивання, яку реалізують кілька вінчиків. Комбайн може працювати в декількох швидкісних режимах - робота з ним проста та зрозуміла. Унизу модель забезпечена прогумованими ніжками, які не дозволяють їй втекти зі столу.

Потужність і швидкість
Кухонна машина Tefal Masterchef Gourmet QB515D38 дозволить приготувати безліч смачних і корисних страв, дозволивши урізноманітнити Ваше меню. Завдяки компактним розмірам і стильному дизайну, вона прекрасно буде виглядати на робочій поверхні будь-якої кухні. Потужність 1100 Вт і 8 швидкостей з імпульсним режимом дозволяють швидко зробити свою роботу за лічені хвилини. Для їх перемикання передбачений ергономічно зручний регулятор.

Різноманітні насадки
Містка чаша, об'ємом 4,6 л, виготовлена ​​з високоякісної нержавіючої сталі, завдяки чому витримує перепади температури та механічні навантаження. Tefal Masterchef Gourmet QB515D38, завдяки великій кількості різноманітних насадок, не тільки чудово шаткує, натирає, перемелює, а й справляється з будь-якими видами тіста та кремів, завдяки планетарному обертанню. А в передбаченій чаші для блендера ви запросто зможете готувати будь-які напої зі шматочками льоду. 

Тип

Кухонна машина

Потужність, Вт

1100

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

6

Імпульсний режим

Є

Насадки

Вінчик

Для шинкування

Блендер

Дрібна терка

Велика терка

Соковитискач

М'ясорубка

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші

Метал

Обсяг чаші, л

4,6

Об'єм блендера, л

1.5

Особливості

Захист від перевантаження

Ексклюзивний вінчик Flex Whisk

Планетарне обертання

Фізичні параметри
Розміри, см

42.4 x 25.7 x 32.4

Вага, кг

8.77

Колір

Сріблястий металік