Код: 6990961 Кухонна машина Tefal QB525B38

  • Артикул: QB525B38
  • Тип: Кухонна машина
  • Потужність: 1100 Вт
  • Кількість швидкостей: 8

Гарантія: 2 роки

Кухонна машина Tefal BAKE PARTNER QB525B38 забезпечить бездоганні результати при приготуванні будь-яких страв, є ідеальним помічником на кухні.

Набір аксесуарів BakeGood
У комплект входять: Вінчик для збивання вершків і яєчних білків (навіть з одного яйця), вінчик для легкого тіста та гак для замішування важкого тіста.

Технологія випікання EVER
Технологія забезпечує тривалу роботу кухонної машини завдяки міцному металевому редуктору, автоматичному регулюванню потужності та швидкості залежно від щільності тіста, що ідеально підходить для щоденного використання.

Простота використання
Легкий підйомний механізм з широким кутом дозволяє легко прикріплювати аксесуари та додавати інгредієнти з автоматичним вимкненням, коли корпус піднімається.

Мотор потужністю 1100 Вт
Розроблений, щоб задовольняти всі ваші потреби на кухні день за днем, потужний мотор 1100 Вт забезпечує ідеальне змішування та збивання щоразу.

Бездоганні результати
Найкраща у своєму класі продуктивність замішування завдяки новій запатентованій формі гака, яка разом із планетарним рухом відтворює замішування руками професійного пекаря.

Велика чаша
Чаша з нержавіючої сталі об'ємом 4,6 л - для приготування великих об'ємів тіста. Також для підготовки до приготування страв для всієї родини або великої компанії як на кожен день, так і для особливих випадків.

5 додаткових аксесуарів у комплекті
5 додаткових аксесуарів у комплекті: блендер (об’єм 1,25 л.), м’ясорубка, барабани для натирання та шаткування, 2 чопери для подрібнення допоможуть досягти ідеальної продуктивності та забезпечать відмінні результати.

Прості у використанні елементи керування
Абсолютний контроль і точність з 8 швидкостями та налаштуванням імпульсу для роботи з будь-якими інгредієнтами для отримання ідеальних текстур.

Ремонтопридатність 15 років
Міцні та довговічні матеріали, довговічна конструкція та якість, підтверджена 15-річною гарантією ремонтопридатності.

Тип

Кухонна машина

Потужність, Вт

1100

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

8

Імпульсний режим

Є

Додаткові насадки

Вінчик з технологією Flex Whisk, Гак для густого тіста, Насадка для замішування легкого тіста, Блендер, М’ясорубка, Барабани для натирання та шаткування, 2 чопери для подрібнення

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші

Нержавіюча сталь

Обсяг чаші, л

4,6

Об'єм блендера, л

1.25

Фізичні параметри
Розміри, см

25.7 х 2.4 х 32.4

Вага, кг

7.6

Колір

Білий

Комплектація

Кухонна машина, Вінчик з технологією Flex Whisk, Гак для густого тіста, Насадка для замішування легкого тіста, Блендер, М’ясорубка, Барабани для натирання та шаткування, 2 чопери для подрібнення, Інструкція, Гарантійний талон