Код: 6672804 Лазерний проектор Samsung SP-LSP9TUAXUA

  • Артикул: SP-LSP9TUAXUA
  • Яскравість світлового потоку 2800 люмен
  • Роздільна здатність матриці: 3840x2160 UHD 4K
  • Контрастність: 2000000: 1

Гарантія: 12 місяців

Ультраяскравість ы висока роздільна здатність у поєднанні з новітньою потрійною лазерною технологією

Технологія потрійного лазера
У проєкторі The Premiere для отримання зображення кінематографічної якості використовується потрійна лазерна технологія, завдяки чому ви відчуваєте себе як у справжньому кінотеатрі. Оцініть бездоганно точну передачу кольору та неймовірний контраст зображення на екрані з максимальним розміром діагоналі у 130 дюймів. The Premiere - це перший у світі проєктор, що може відтворювати навіть стандарт HDR10+, забезпечуючи реалістичну та яскраву картинку.

Переглядайте контент просто зараз! Більший та кращий!
Великий екран з роздільною здатністю 4K
Приготуйтесь до абсолютно нового досвіду перегляду домашнього кінотеатру. Без різниці, де ви сидітимете, екран з розміром діагоналі у 130 дюймів допоможе вам зануритись у перегляд так, як ніякий інший, а кришталево-чиста роздільна здатність у 4К забезпечить вашим очам неймовірно чітке зображення та бездоганну передачу кольору. Роздивіться навіть найдрібніші деталі, що розкриваються у кожній сцені.

Чіткі деталі навіть при яскравому освітленні
Завдяки яскравості зображення у 2800 люмен ви отримуватимете насолоду від перегляду будь-якого контенту. Деталі зображення на екрані помітні навіть у середині дня без використання темних штор.

Справжня кінематографічна якість
Режим FILMMAKER MODE™ уперше у світі використовується в проєкторі. Цей режим дає вам можливість подивитися фільм в тому вигляді, в якому режисер хотів би, щоб його фільм дивилися глядачі.

Потужний звук
Завдяки 40-ватним 4.2-канальним вбудованим динамікам, ви отримуєте дивовижну кінематографічну якість звуку, необхідну для створення ефекту занурення в події на екрані проєктора The Premiere.

Ідеально вписується у ваш простір
Завдяки компактним розмірам проєктора The Premiere, ви зможете максимально використовувати простір у своїй кімнаті. Завдяки простому та заокругленому дизайну, що відзначається високим рівнем майстерності, він допоможе вам підкреслити той стиль життя, який ви бажаєте.

Свобода організації власного простору
Ультракороткий фокус
Вам більше не потрібно турбуватись, де розмістити ваш проєктор. The Premiere може розміщуватись дуже близько до стіни та забезпечувати велику площу зображення. А завдяки спеціальним вбудованим датчикам він знає, коли наближаються діти, і автоматично зменшує яскравість, щоб захистити їхні очі. Ультракороткий фокус, ультранеймовірний перегляд.

Елегантно-мінімалістичний
Компактний та округлий дизайн
Усі потрібні вам потужні функції в компактній, плавно закругленій формі, яка виглядає красиво з будь-якого кута. Преміальна тканинна текстура поверхні проєктора знаходиться в гармонії з вашим інтер'єром.

Насолоджуйтесь контентом без екрана
Спеціальний екран проєктора може дати вам яскравішу якість зображення, але насправді він вам більше не потрібен. Просто встановіть проєктор та насолоджуйтесь переглядом безпосередньо на білій стіні. Ідеально підходить для людей, які хочуть зберегти свій інтер'єр простим.

Ще більше способів насолодитися проєктором
Функціонал Смарт ТВ
Отримайте більше вражень від використання Smart TV з поліпшеним інтерфейсом і новими функціями. На відміну від звичайних лампових проєкторів, ця функція завжди активна.

Готовий до трансляцій
Послуги OTT (Over The Top)
The Premiere готовий до роботи, тому ви можете транслювати те, що вам подобається, від YouTube до Netflix, Amazon Prime Video, Disney + та багато іншого.

Від споглядання до досвіду
Режим Mobile Mirroring
Перейдіть від перегляду ваших улюблених шоу на екрані смартфону до перегляду на екрані The Premiere.

Технологія AirPlay 2
Завдяки вбудованій підтримці AirPlay 2 ви можете легко переглядати фільми, шоу, слухати музику та ділитися фотознімками на екрані проєктора The Premiere безпосередньо з вашого iPhone, iPad чи Mac.

Просто торкніться для відображення контенту
Просте натискання - це все, що вам потрібно, щоб відобразити контент зі смартфону на екрані. Просто торкніться проєктора The Premiere вашим смартфоном, і він автоматично відобразить на своєму екрані те, що ви дивитеся або слухаєте в даний момент.

Вигравайте більше ігор, отримуйте більше контролю
Технологія Game Enhancer
Почніть грати без затримки. Функція Game Enhancer забезпечить оптимальні налаштування, необхідні вам для перемоги.

Насолоджуйтесь більше ніж 20 000 годинами вечорів за переглядом фільмів.
Більше 20 000 годин роботи без втрати якості
Використовуючи технологію лазерної проєкції 4К, проєктор The Premiere забезпечує більше 20 000 годин високої яскравості та насичених кольорів. Вона створена, щоб служити до 10 разів довше, ніж звичайні UHP лампи, а це означає, що ви можете насолоджуватись більше ніж 10 000 фільмів завдяки проєктору The Premiere.

Застосування

Портативні проектори

Тип

DLP

Яскравість, люмен

2800

Фокусна відстань

Ультракороткофокусний

Роздільна здатність матриці

3840x2160 UHD 4K

Джерело світла

Три лазери

Контрастність статична

1500: 1 (у нормальному режимі), 2000000: 1 (динамічна)

Яскравість світлового потоку

2800 люмен

Діагональ екрана

100 - 130

Інтерфейси

3 х HDMI

1 х USB

Цифровий аудіовихід (оптичний)

Підтримка Ethernet (LAN)

Вхід антени (RF-in)

Bluetooth, Wi-Fi

Динаміки

Вбудовані 4.2-канальні динаміки потужністю 40 Вт

Розміри (ВхШхГ), см

550 x 141 x 367

Вага

11.5

Колір

Білий