Код: 6998089 LED-телевізор Hisense 32A4N

  • Артикул: 20013250
  • Діагональ екрана: 32"
  • Роздільна здатність: 1366 x 768 HD

Гарантія: 2 роки

Технологія прямого повноматричного підсвічування Hisense перетворює ваш екран на полотно з точною деталізацією. Кожен куток гарантує постійне приголомшливе зображення з насиченими яскравими кольорами й глибоким чорним на всьому дисплеї.

Покращувач природних кольорів розкриває на повну відтворення кольорів на вашому телевізорі, забезпечуючи найкращі враження від перегляду. Чи то спортивні події, чи то фільми, чи то серіали — усе сприйматиметься максимально природно.

Фільми, серіали, спортивні програми, музика — усе, що ви любите, стає ще кращим, коли за звук відповідає телевізор Hisense з технологіями DTS® Virtual:X™ і Dolby Audio. Кришталева чистота, чіткі діалоги, неймовірна деталізація, реалістичні ефекти оточення звуком — усе це допомагає отримати більше задоволення від улюблених сцен чи подій.

Вам пропонується найбільш інтуїтивно зрозуміла, повністю настроювана та безпечна операційна система на новітній платформі VIDAA Smart, яка дає змогу дивитись улюблений контент так, як вам зручно. Доступ до всіх ваших улюблених розваг від Disney+, Netflix, Prime Video, YouTube тощо.

Пориньте в змагання разом зі спортивним режимом, у якому ви бачитимете кожну травинку та чутимете кожну зміну тону в голосі коментатора та кожний викрик вболівальників надзвичайно чітко. Захопливі спортивні змагання, інтелектуально налаштовані для створення відповідної атмосфери, щоб ви вдома відчували, ніби перебуваєте безпосередньо на стадіоні

Посядьте виграшне місце з функцією режиму гри, яка забезпечує дуже плавний ігровий процес із низькою затримкою введення. Нехай телевізор Hisense допоможе перенести ваш ігровий процес на новий рівень, надаючи вам повний контроль над ним.

Відчуйте силу функції високої контрастності Hisense. Пориньте у світ, де світлі ділянки вражають яскравістю, а темні — глибиною, де кожен кадр — це баланс ідеальної яскравості. Чи то блиск в очах актора, чи то заплутані згортки темної мантії — зображення насичені, деталізовані та реалістичні.

У світі контенту надвисокої чіткості диявол у деталях або, у цьому разі, у зернистості. Функція зниження рівня шуму Hisense використовує передові динамічні 3D і статичні 2D алгоритми для точного виявлення та усунення зернистості. Чи то класичне кіно, чи то останній блокбастер — насолоджуйтеся переглядом із чистим і чітким зображенням, від якого вас ніщо не відволікатиме.

Функція підсилення глибини Hisense додає перегляду новий вимір. Розрізняючи різні елементи сцен, вона налаштовує чіткість і фокусування, додаючи глибини там, де це потрібно. Пориньте в реалістичне зображення, де кожен шар ідеально налаштований для забезпечення тривимірного відчуття навіть на двовимірному дисплеї.

Перемикатися між пристроями вже олдскульно. Функція передавання на телевізор від Hisense передає ваш улюблений контент із вашого пристрою прямо на телевізор. Ви можете без зайвих турбот як виводити контент на екран, так і просто передавати його.

Розширюйте свої можливості. Завдяки портам HDMI, роз’ємам USB і технології Wi-Fi ви можете підключати більше пристроїв для відтворення контенту на зовнішніх носіях.

Тип

LED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

32

Роздільна здатність

HD

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

60

Яскравість, кд/м2

200

Кут огляду

178°

Контрастність

3000:1

Оснащення
Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

VIDAA U7

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Вихідна потужність, Вт

2x6 W

Можливості підключення
HDMI

2

USB

2

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

Цифровий аудіо вихід

Optical

Бездротове підключення

Wi-Fi

Енергоспоживання
Максимальне, Вт

65

У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Кріплення VESA

100 х 200 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

726 х 479 х 186

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

726 х 430 х 85

Вага з підставкою, кг

3.8

Основний колір

Чорний