Код: 6573433 LED-телевізор Hisense 43B6700PA

  • Артикул: 43B6700PA
  • Діагональ екрана: 43"
  • Роздільна здатність: 1920 x 1080 (Full HD)

Гарантія: 2 роки

Роздільна здатність FHD
Телевізор Hisense FHD забезпечує чіткість зображення, деталізація якого вдвічі перевершує можливості телевізорів HD. Він ретельно аналізує вхідний контент, зменшує кількість шуму та спотворень і відтворює чітке, яскраве, високоякісне зображення.

Технологія Natural Colour Enhancer
Телевізор Hisense TV оптимізує відтворення кольору за допомогою технології покращувача природних кольорів, що виводить ваш перегляд на новий рівень. Ця технологія може розрізняти дрібні коливання вхідного сигналу та компенсувати їх, щоб кінцева картинка виглядала цілісною і реалістичною. Що б ви не дивилися - серіали, документальні чи художні фільми, - ви побачите лише справжні кольори.

Висока контрастність
Панель високої контрастності забезпечує настільки реалістичну глибину зображення, її можна не лише побачити, а й майже торкнутися. Білий колір виглядає яскравіше, чорний - глибшим і темним, а інші кольори - насиченими, живими. Телевізор Hisense допоможе вам насолодитися деталями тіней і живими, реалістичними кольорами вашого улюбленого відеоконтенту.

Система DTS Studio Sound™
DTS Studio Sound™ - це сучасна комплексна система просторового звуку, яка вилучає і поміщає звукову інформацію для створення ефекту присутності за допомогою вбудованих динаміків телевізора. Для повноцінного прослуховування застосовуються прийоми пост-обробки та психоакустики, щоб створити 3D-обробку, яка буде відповідати 3D-зображення, посилити баси та діалоги, а також вирівняти гучність по всій довжині контенту.

USB
USB-під'єднання дозволяє дивитися улюблені фільми або фото та слухати музику. Просто під'єднайте USB-накопичувач до телевізора. Один простий рух - і різноманітність контенту до ваших послуг.

Під'єднання через HDMI
Телевізори Hisense підтримують ряд під'єднань через HDMI, що дозволить вам створити вдома справжній центр мультимедійних розваг. Необхідно лише під'єднати джерело HDMI - комп'ютер, DVD-програвач, ігрову приставку - до телевізора, і різноманітний контент з різних пристроїв до ваших послуг.

Вбудований WiFi
Під'єднайте телевізор до Інтернету й отримаєте доступ до широкого спектру послуг. Відвідуйте сайти, слухайте потокову музику, дивіться відео за запитом, читайте прогнози погоди або інформацію про спортивні події, новини та багато чого іншого.

Доступ в один дотик
За допомогою кнопок миттєвого запуску улюблених програм на пульті дистанційного керування і без зайвих затримок починайте насолоджуватися кращим контентом незалежно від того, що саме ви дивитеся або на якій сторінці інтерфейсу телевізора перебуваєте.

Офіційний Google Android з регулярними оновленнями
Найфункціональніша операційна система з усіма існуючими можливостями.

Тип

LED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

43

Роздільна здатність

Full HD

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

60

Яскравість, кд/м2

200

Кут огляду

178

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

Android 9 Pie

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S2

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.0

Вихідна потужність, Вт

14

Можливості підключення
HDMI

2

USB

2

Компонентний

Є

Композитний

Є

RJ-45 (LAN)

Є

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Фізичні параметри
Кріплення VESA

200 х 200 мм

Основний колір

Чорний

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Кабель живлення

Інструкція користувача

Гарантія
Гарантія

1 рік