Код: 6998095 LED-телевізор Hisense 50A6N

  • Артикул: 20013852
  • Діагональ екрана: 50"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (4K Ultra HD)

Гарантія: 2 роки

Технологія прямого повноматричного підсвічування Hisense перетворює ваш екран на полотно з точною деталізацією. Кожен куток гарантує постійне приголомшливе зображення з насиченими яскравими кольорами й глибоким чорним на всьому дисплеї.

Відкрийте для себе можливості технології Dolby — розваги преміальної якості для глибшого поринення в улюблені фільми, серіали, музику, спортивні змагання та ігри. Дізнайтеся, що ви втрачали без унікального поринення. Після того як відчуєте його з технологією Dolby, вас не влаштує жоден інший варіант.

Не дозволяйте трансляціям із роздільною здатністю нижче 4K псувати ваше враження від перегляду. Технологія 4K AI Upscaler Hisense гарантує, що все від старої класики до сучасного потокового контенту отримає оновлення для кришталево чистого зображення з роздільною здатністю 4K, що зробить звичайний перегляд незабутнім.

Вам пропонується найбільш інтуїтивно зрозуміла, повністю настроювана та безпечна операційна система на новітній платформі VIDAA Smart, яка дає змогу дивитись улюблений контент так, як вам зручно. Доступ до всіх ваших улюблених розваг від Disney+, Netflix, Prime Video, YouTube тощо.

Технологія точного відтворення кольору використовує потужність чотириядерної обробки для максимального відтворення кольорів, забезпечуючи найточніші та найреалістичніші кольори незалежно від контенту. І спортивні події, і фільми, і серіали сприйматимуться максимально природно.

Фільми, серіали, спортивні програми, музика — усе, що ви любите, стає ще кращим, коли за звук відповідає телевізор Hisense з технологіями DTS® Virtual:X™ і Dolby Audio. Кришталева чистота, чіткі діалоги, неймовірна деталізація, реалістичні ефекти оточення звуком — усе це допомагає отримати більше задоволення від улюблених сцен чи подій.

Пориньте в змагання разом зі спортивним режимом, у якому ви бачитимете кожну травинку та чутимете кожну зміну тону в голосі коментатора та кожний викрик вболівальників надзвичайно чітко. Захопливі спортивні змагання, інтелектуально налаштовані для створення відповідної атмосфери, щоб ви вдома відчували, ніби перебуваєте безпосередньо на стадіоні

Проблеми з рухом — це один із найбільших викликів для телевізорів, і щоб його подолати, компанія Hisense розробила технологію плавного відтворення руху. Використовуючи процесор з інтелектуальною технологією, телевізор здатний виявляти об’єкти, які швидко рухаються, і відтворює в цифровій формі окремі пікселі, забезпечуючи плавний рух.

Режим гри PLUS — це ваш квиток до плавного та захопливого ігрового процесу. Завдяки панелі 60 Гц зі змінною частотою оновлення та технології оцінки та компенсації руху (MEMC) із низькою затримкою вона долає розрив між відеокартою та дисплеєм. Попрощайтеся із затримками й зустрічайте плавний ігровий процес до пари вашим навичкам.

Режим режисера — це режим зображення, створений для зменшення обсягу постпродукційної обробки фільмів і серіалів. Тож ви можете насолоджуватися контентом так, як задумувалося режисером.

Заважає зовнішнє освітлення під час перегляду улюбленого фільму? Наш адаптивний датчик освітлення миттєво налаштовує яскравість екрана. Чи то в білий день, чи то опівночі — ви насолоджуватиметеся бездоганною чіткістю зображення та зручністю, пристосованими до навколишнього простору.

Спробуйте дистанційне керування голосом Hisense і перейдіть на новий рівень зручності керування телевізором. Голосові команди активуються одним натисканням кнопки. Перемикайте серіали, змінюйте гучність і взаємодійте з віртуальними помічниками без зайвих зусиль.

Перемикатися між пристроями вже олдскульно. Функція передавання на телевізор від Hisense передає ваш улюблений контент із вашого пристрою прямо на телевізор. Ви можете без зайвих турбот як виводити контент на екран, так і просто передавати його.

Просто переведіть улюблені Bluetooth-навушники в режим з’єднання та підключіть до телевізора Hisense. Насолоджуйтесь улюбленими серіалами та фільмами, не турбуючи людей навколо, яким до душі тиша.

Тип

LED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

50

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

60

Яскравість, кд/м2

300

Кут огляду

178°

Контрастність

5000:1

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

VIDAA U7.6

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

Керування
Функції управління

Керування голосом

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Вихідна потужність, Вт

2x10 W

Можливості підключення
HDMI

3

USB

2

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

Цифровий аудіо вихід

Optical

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
Максимальне, Вт

120

У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Кріплення VESA

200 х 400 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1119 х 702 х 274

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1119 х 649 х 80

Вага з підставкою, кг

10

Основний колір

Чорний