Код: 6998091 LED-телівизор Hisense 50U6NQ

  • Артикул: 20013338
  • Діагональ екрана: 50"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (4K Ultra HD)

Гарантія: 2 роки

Технологія Mini-LED поєднує окремі маленькі (менші за рисинку) світлодіоди, групуючи їх у мініатюрні зони затемнення. Завдяки окремим зонам затемнення ця нова технологія забезпечує неймовірний рівень регулювання яскравості, контрасту та кольору. У такий спосіб вона пропонує користувачам новий рівень деталізованого, винятково якісного та реалістичного зображення з неймовірним чорним кольором.

Процесор Hi-View Engine Hisense робить кожен день кращим, використовуючи найновітнішу технологію обробки штучним інтелектом. Автоматична оптимізація зображень і звуку в режимі реального часу, покадрово, з ідеальним налаштуванням кожного кадру, зокрема роздільної здатності, яскравості, контрастності, кольору, руху, глибини та деталізації, що забезпечує яскраве та реалістичне зображення.

Технологія прямого повноматричного підсвічування Hisense перетворює ваш екран на полотно з точною деталізацією. Кожен куток гарантує постійне приголомшливе зображення з насиченими яскравими кольорами та глибоким чорним на всьому дисплеї.

Насолоджуйтеся реалістичними кольорами з нашою технологією Quanum Dot і телевізорами Mini-LED. Завдяки більш як мільярду відтінків кольорів ви зможете відчути та насолоджуватися ними в їх найсправжнішому та найприроднішому вигляді.

Для перегляду контенту в найкращому світлі, телевізор Hisense пропонує повний набір технологій розширеного динамічного діапазону (HDR), призначених для покращення яскравості, кольору та контрастності зображення незалежно від джерела. Таким способом ви завжди переглядатимете контент із зображенням захоплюючої якості. Технологія Dolby Vision IQ на цьому не зупиняється та інтелектуально оптимізує ваш телевізор відповідно до ваших умов освітлення для забезпечення найякіснішого зображення щоразу в кожній кімнаті.

Відчуйте простоту перегляду з технологією повної адаптації до навколишнього середовища. Регулювання яскравості відповідно до зовнішнього освітлення, ідеальне налаштування кольорів відповідно до теплоти кімнати або покращення сприйняття глибини — кожна сцена буде оптимізована для вашого задоволення від перегляду, незалежно від навколишнього простору, а вам не потрібно буде навіть ворухнути пальцем.

Режим гри Plus автоматично вмикається, коли ігрове з’єднання виявляється за допомогою автоматичного режиму низької затримки (ALLM), забезпечуючи максимально плавний ігровий процес із наднизькою затримкою вхідного сигналу. Нехай телевізор Hisense допоможе перенести ваш ігровий процес на новий рівень, надаючи вам повний контроль над ним.

Технологія IMAX Enhanced забезпечує перегляд кіно в якості IMAX у вас удома. Сертифіковані телевізори з технологією IMAX Enhanced відповідають суворим стандартам якості, установленим IMAX, а це означає, що ви отримуєте чіткіше, яскравіше зображення зі зниженим рівнем шуму та зернистості, а також звук з ефектом занурення завдяки аудіокодеку DTS:X.

Тепер ви зможете побачити та почути деталі, яких раніше бракувало. Пориньте в атмосферу улюблених серіалів і фільмів, переглядаючи їх у форматі Dolby. Dolby створює глибший зв’язок з улюбленими історіями та персонажами й піднімає перегляд улюблених серіалів і найкращих фільмів на сайтах потокового мультимедіа на новий рівень.

З оптимізацією відтворення руху (120 Гц) Hisense переносить вас у саме серце подій. Завдяки новітнім технологіям оцінки та компенсації руху (MEMC) і зниження рівня 3D-шуму хаотичні сцени перетворюються на візуально приголомшливі оповіді. Кожен кадр — це свідчення чіткості, що гарантує неперевершену плавність висвітлення динамічних послідовностей. Насолоджуйтеся плавністю зображення, як ніколи раніше.

Представляємо динамічне відображення відтінків — функцію, призначену для покращення вашого враження від перегляду. Аналізуючи кожен кадр і налаштовуючи понад 2000 зон затемнення в реальному часі, вона забезпечує оптимальну чіткість і точність кольорів. Темні й світлі ділянки, а також усі відтінки між ними ідеально збалансовані, тож ви отримуєте максимальну точність відтворення оригінального контенту.

Вітаємо в майбутньому телевізорів! Наша сучасна операційна система бездоганно об’єднує ваш улюблений міжнародний і місцевий контент, налаштований відповідно до ваших унікальних уподобань і який легко знайти. Пориньте у світ нескінченних розваг, де ви зможете переглядати найпопулярніші серіали, фільми-блокбастери тощо — усе це налаштовано відповідно до ваших уподобань і зі зручним доступом. Покращуйте перегляду вже сьогодні та керуйте розважальними можливостями!

Керуйте без зайвих зусиль за допомогою голосового керування Hisense. Натисніть кнопку та говоріть, щоб керувати процесом перегляду. Перемикайте серіали, налаштовуйте гучність і відкривайте для себе новий контент — усе це за допомогою вашого голосу. Це свобода легкого керування — одна голосова команда за раз.

Ігрова панель Hisense, що об’єднує всі ці передові технології в одному місці, є надзвичайно корисним доповненням, що дає змогу гравцям швидко отримувати доступ до важливих ігрових налаштувань, не відриваючись від екрана гри. Нехай телевізор Hisense допоможе перенести ваш ігровий процес на новий рівень, надаючи вам повний контроль над ним.

Створіть з’єднання телевізора Hisense із звуковою панеллю без зайвих зусиль і виведіть керування панеллю на великий екран за допомогою пульта дистанційного керування EZplay. Завдяки візуальному відгуку ви можете точно налаштувати параметри — від низьких і високих частот до розширених звукових конфігурацій. Скористайтеся зручним інтерфейсом EZ і станьте справжнім володарем розважального середовища.

Вбудована технологія WiFi6 забезпечує якнайвищу швидкість під'єднання, а також менше перевантаження пропускної здатності. Особливо важливо для геймерів і відеострімерів — ви отримаєте перевагу стабільнішого під'єднання з меншою кількістю набридливої буферизації. Під'єднуйте до телевізора пристрої, сумісні з Bluetooth®, щоб насолоджуватися розвагами без жодних проводів. Створіть з’єднання Bluetooth-навушників із телевізором Hisense і насолоджуйтесь улюбленими серіалами та музикою без жодних перебоїв. Функція WISA Ready дає змогу прослуховувати високоякісний аудіопотік без втрат і не потребує додаткового програмного забезпечення.

Тип

LED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

50

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

60

Яскравість, кд/м2

400

Кут огляду

178°

Контрастність

4000:1

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

VIDAA U7.6

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Вихідна потужність, Вт

2x10 W

Можливості підключення
HDMI

3

USB

2

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

Цифровий аудіо вихід

Optical

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
Максимальне, Вт

150

У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Кріплення VESA

300 х 200 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1117 х 703 х 270

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1117 х 647 х 77

Вага з підставкою, кг

11

Основний колір

Чорний

Сірий