Код: 6485509 LED-телевізор Hisense 55B7200UW

  • Артикул: 20001470
  • Діагональ екрана: 55"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))
  • Контрастність: 4000: 1

Гарантія: 12 місяців

Чітке зображення 4К

Телевізори компанії Hisense з сертифікацією UHD підтримують роздільну здатність в 4 рази перевищуючу роздільну здатність формату FULL HD, дозволяючи побачити нові деталі зображення. Оцініть високу якість зображення, порівняну з кінотеатральною. Діагоналі телевізорів стають все більше, тому кожен піксель має важливе значення для забезпечення високої якості зображення.

Сертифікована комплексна 4К технологія

Телевізори Hisense 4K володіють крім роздільної здатності 3840*2160, також технологією декодування і підвищення якості зображення. Це дозволяє отримати повноцінне задоволення від перегляду будь-якого контенту з високою роздільною здатністю.

Точна передача кольору

Спеціально вбудовані механізми і технології дозволяють відтворити реалістичні і природні кольори. Точні і природні кольори телевізорів Hisense UHD TV відкриють вам новий світ, наповнений фарбами.

HDR 10 Dolby Vision

Dolby vision™- це технологія вдосконалення HDR, натхненна новітніми досягненнями кіноіндустрії, яка значно підвищує рівень і якість зображення для домашнього перегляду. Dolby Vision оптимізує зображення кожної сцени для створення більш реалістичного і природного зображення за допомогою динамічних метаданих. У порівнянні зі стандартним зображенням, технологія Dolby Vision дозволяє вам побачити кольори, якіх раніше було не видно; світлі ділянки стануть в 40 разів яскравіше, а темні ділянки- в 10 разів темніше. В результаті зображення виходить настільки реалістичним, що ви забудете, що дивитесь на екран телевізора і відчуєте себе в центрі подій.

HDR 10

Hisense 4K UHD Smart TV дозволяє відтворювати HDR- контент з будь-яких зовнішніх пристроїв, таких як Blu- ray- плеєри формату Ultra HD 4K, PS4, XBOX або USB - накопичувачів, а так само можлива потокова передача від різних VOD- провайдерів. При демонстрації всього діапазону тіней і світла, будь-яке зображення виглядає максимально точно.

Супер контрастність

Телевізори Hisense UHD TV автоматично регулюють рівень контрастності для більш темних чорних ділянок зображення. Це забезпечує деталізовану контрастність між темними і світлими ділянками зображення для створення зображення на рівні домашнього кінотеатру.

Підвищення якості зображення UHD Upscaler

Технологія UHD UPSCALER підвищує якість зображення FHD до формату 4К, щоб ви могли насолоджуватися зображенням з великою кількістю деталей. Замість простого збільшення розміру кожного пікселя в 4 рази технологія UHD Upscaler визначає колір розташованих поруч пікселів і автоматично компенсує їх.

Плавний рух Smooth motion rate 100

В телевізорах Hisense UHD TV використовуються технології оцінки і компенсації руху для підвищення чіткості в динамічних сценах. Незалежно від динамічності зміни зображення перед вами завжди буде плавна і чітка картинка.

Чітке зображення Clean View

В телевізорах Hisense використовується цілий комплекс видалення шуму, який автоматично аналізує сигнал на вході і видаляє шуми, роблячи зображення більш чистим.

Кришталево чистий звук

Цілий набір технологій включаючи Dolby Audio, DTS and dbx- tv, забезпечує кристально чистий звук. Насолоджуйтесь високою якістю відтворення звуку з телевізорами Hisense.

Crystal Clear Sound

VIDAA U- Проста і зрозуміла ОС для Smart TV

Операційна система VIDAA U доступна в один дотик і має велику кількість встановлених додатків, а так само дозволяє без особливих зусиль швидко завантажити всі потрібні програми на головну сторінку.

Тип

LED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

55

Роздільна здатність

UHD (4K)

Тип матриці

VA (MVA)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

60

Яскравість, кд/м2

300

Кут огляду

Широкий кут огляду

Контрастність

4000:1

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

MT5660IGEJ (чотирьохядерний)

Оперативна пам'ять

1.75 ГБ

Вбудована пам'ять

16 ГБ

Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

Google Android TV 8.0 Oreo

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Аналоговий тюнер

PAL

SECAM

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

Функції управління

Керування голосом

Курсорне керування

Керування зі смартфонів

Підтримка клавіатури і миші

Є

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.0

Вихідна потужність, Вт

20

Можливості підключення
HDMI

3

Підтримка MHL

Немає

USB

2

Компонентний

Немає

Композитний

Немає

SCART

Немає

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

DLNA

WiDi

Miracast

Енергоспоживання
Максимальне, Вт

130

У робочому режимі, Вт

100

У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Кріплення VESA

400 х 200 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1229 х 778 х 209

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1448 х 830 х 63

Вага з підставкою, кг

15.9

Вага без підставки, кг

15.6

Основний колір

Сріблястий

Комплектація

Телевізор

Пульт ДК

Кабель живлення

Інструкція користувача

Гарантія
Гарантія

1 рік