Код: 6573436 LED-телевізор Hisense 55U8QF

  • Артикул: 55U8QF
  • Діагональ екрана: 55"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))

Гарантія: 2 роки

Dolby Vision™ HDR

Dolby Vision™ - сучасна технологія HDR, розроблена на основі кінематографічних технологій. Завдяки їй ви можете насолоджуватися потужними і драматичними візуальними враженнями, не виходячи з дому. Порівняно зі стандартним зображенням Dolby Vision може відтворювати кольори, яких ви ще не бачили, світлі тони в 40 разів яскравіше, тіні в 10 разів темніше. Результат - досконалий, реалістичне зображення. Можливо, ви навіть забудете, що дивитеся на екран.

Плавний рух

Звичайні телевізори часто розмивають рухомі зображення, тоді як телевізор Hisense виявляє найдрібніші деталі, пов'язані зі швидкорухомими об'єктами та реконструює пікселі, щоб відтворити чисті та чіткі рухи. Відтворивши чітке зображення, телевізор регулює зображення в кожному кадрі, що дозволяє значно зменшити кількість спотворень. Результат - яскравий, чіткий і плавний рух у кожній сцені.

VIDAA U4.0 AI

Представляємо нову ОС Smart TV від Hisense. Ніколи не було зручніше використовувати Smart TV. Завдяки спрощеному дизайну, який дозволяє без особливих зусиль перемикатися між усіма улюбленими програмами (такими як Netflix, YouTube, Prime Video, VUDU, понад 200 глобальних програм і 60 регіональних програм) і пристроями в три або менше кроків, VIDAA U робить це легше та швидше, щоб ви могли насолоджуватися обраним контентом.

Ігровий режим

Ігровий режим підвищує ваші шанси на легендарні перемоги, значно знижуючи затримку реакції програми. Скорочення затримки між натисканням і реакцією на те, що відбувається на екрані, особливо важливо для швидких змагальних ігор. Тепер у вас більше шансів зробити своєчасний хід під час запеклої гри. Затримка реакції на телевізорах Hisense скорочується до 16 мс.*

Рішення проблеми кабелів

У комплекті - фіксатор кабелів, який приховує всі кабелі, підтримує порядок і забезпечує акуратність вашого інтер'єру. Більше ніщо не відволікає вас від приємного відпочинку.

Монолітний дизайн корпусу

Суцільний лист чистого металу покриває весь корпус, від задньої поверхні до країв екрана, а тому ніщо не буде відволікати вас від перегляду.

Роздільна здатність 4К

Телевізор Hisense 4K створює зображення з роздільною здатністю 4K, що в 4 рази перевищує якість, пропоновану телевізорами FHD. Дивіться скільки завгодно ваші улюблені серіали, занурюйтесь в атмосферу новинок кіно або ж уважно стежте за кожним моментом найазартніших ігор. Дозвольте собі насолодитися перевагами телевізора Hisense 4K, який затягує вас у вир подій.

UHD AI Upscaler

Інтелектуальний конвертер роздільної здатності AI Upscaler перетворює сигнал так, щоб отримати роздільну здатність, наближену до 4K. Завдяки цьому ви можете насолоджуватися високоякісним зображенням, навіть якщо воно транслюється у звичайній FHD-якості. Замість того, щоб просто продублювати кожен піксель чотири рази, конвертер Hisense UHD AI Upscaler визначає кольори сусідніх пікселів і автоматично компенсує прогалини пікселями відповідного кольору в кожній сцені.

Технологія Quantum Dot

Завдяки технології квантових точок ваш дисплей відтворює понад мільярд тонів, пропонуючи ширший діапазон кольору, більше фарб, більше відтінків. Уявіть поступовий перехід від світло-рожевого до глибокого багряного або лазурово-блакитне небо, яке ховається за горизонтом. Технологія може легко розрізняти та відтворювати художнє оформлення згідно оригінального задуму режисера з багатшою палітрою і точною поступовою зміною відтінків.

Звукова технологія JBL

Комплексна звукова технологія JBL наповнює телевізор симфонією, забезпечуючи вам відчуття перегляду в кінотеатрі як на вигляд, так і за звучанням. Спеціально для телевізора Hisense блоки центральних динаміків налаштовані та протестовані інженерами-акустиками з компанії HARMAN. Дві пари низькочастотних і високочастотних динаміків дають багатий звук з глибокими потужними басами та кришталево чистими верхами. Крім того, шовкова мембрана високочастотного динаміка здатна відтворювати неймовірно мелодійний дискант.

Технологія Depth Enhancer

Технологія посилення глибини автоматично аналізує кожне зображення і регулює рівні динамічної контрастності. Далі вона додає окремі шари контрасту до заднього, середнього та переднього планів, таким чином створюючи додаткову глибину для всього зображення. Результат - ефектніші враження від перегляду, чітке відчуття відстані. Тепер ви можете розглянути звивисту дорогу між покритих сліпучо білим снігом гірських вершин, які підносяться над нею своїми чітко окресленими, гострими піками.

Зниження рівня шуму

У телевізорах Hisense використовується ряд технологічних рішень для зменшення рівня шуму, які автоматично аналізують вхідний сигнал, усувають виявлений шум і відтворюють чітке та чисте зображення. Різні алгоритми окремо застосовуються до статичних і динамічних частин зображення. Тепер навіть текст виглядає акуратніше та чіткіше. Кожен окремий піксель оперативно обробляється, завдяки чому створюється чистіше зображення, а глядачі отримують загалом більше задоволення від перегляду.

Функція ультразатемнення Ultra Dimming

Сучасний алгоритм, який використовується в телевізорах Hisense, аналізує вхідний сигнал. Це допомагає йому визначити, яким чином налаштувати світлі та темні кольори на зображенні. Технологія максимального затемнення застосовує різні криві контрастності до різних зон зображення залежно від виду контенту та таким чином динамічно покращує його, забезпечуючи більшу чіткість деталей і глибину зображення як у темних, так і в світлих зонах.

Звук з ефектом присутності Dolby Atmos®

Телевізор ULED з підтримкою DOLBY ATMOS® забезпечує приголомшливе звучання у вашому домі, чи то шоу, ігри чи спортивні трансляції. Рухомий звук - це серйозний крок вперед порівняно зі стереозвуком і навіть об'ємним звуком. Ви відчуєте, що перебуваєте всередині дії, коли звуки людей, місць, речей і музики оживають із захоплюючим дух реалізмом і переміщаються по всьому простору. Увімкнення звуку створює повніший, більш захоплюючий досвід, який занурює вас у дію.

Максимальна яскравість до 1000 ніт

З максимальною яскравістю до 1000 ніт дисплей може відтворювати вражаючі зображення з неймовірним ефектом HDR. Сяючі світлі тони виводять кольори та деталі на неймовірний рівень. Оцініть живі, реалістичні кольори та деталізовані тіні, адже алгоритм легко та безпомилково враховує різні рівні яскравості навіть у кімнаті з хорошим освітленням. Такого реалістичного зображення на телевізорі ви ще не бачили.

Повноматричне локальне затемнення Pro

Повноматричне локальне затемнення Pro від Hisense має сотні світлодіодів для підсвічування, які гнучко підлаштовуються і створюють контрастне зображення для кожної картинки. Бездоганна робота більшої кількості щільно розміщених світлодіодів дозволяє чітко управляти окремими зонами пікселів у будь-якому куточку екрана, забезпечуючи насиченість чорного кольору та чіткість дивовижних світлових акцентів. Завдяки цьому ви отримуєте помітно кращу якість картинки з неймовірним ефектом HDR.

Антибліковий екран

Антибліковий екран допомагає запобігти відволікаючим відблискам сонця та інших джерел світла на вашому екрані. Екран поглинає 98,5% світла та відображає тільки 1,5%, тобто на 66,67% менше відблисків порівняно зі звичайними телеекранами. Якщо ви плануєте подивитися футбол будь-яким сонячним днем і не хочете відблисків від вікна або хочете влаштувати кіновечір і бажано, щоб кімнатне освітлення не відображалось не екрані, антибліковий екран телевізора ULED від Hisense - очевидний вибір.

Технологія Hi-View™ Engine

Ця унікальна технологія з елементами Штучного Інтелекту прискорює обробку зображення. Вона регулює внутрішні налаштування в реальному часі, щоб оптимізувати якість картинки та загальне враження від перегляду. Використовуючи алгоритми з елементами Штучного Інтелекту, програма розбиває, аналізує і адаптує кожну сцену до пікселя під її унікальні характеристики. Технологія гарантує найякіснішу картинку та найчіткіші рухи, що б ви не дивилися.

Фронтальні динаміки

Фронтальні динаміки створюють потужний звук з ефектом присутності для дійсно вражаючого перегляду. Системі вдається зберегти справжній звук, мінімізуючи будь-яку втрату аудіодеталей. Відчуйте музику так, ніби ви знаходитесь у вашому улюбленому концертному залі; почуйте поблизу розмови віч-на-віч ваших улюблених персонажів; станьте одним з глядачів на стадіоні на грі вашої улюбленої команди... Відчуйте справжній, потужний звук з фронтальними динаміками телевізора Hisense.

HDR10+

Як сертифікований продукт з технологією HDR10, телевізор Hisense відтворює сцени яскравішими та точнішими. Деталі істотно точніші як на темних, так і на світлих ділянках, а кольори виглядають значно яскравішими. Система покадрово налаштовує рівень яскравості, насиченість кольору та контрастність, щоб отримати найреалістичнішу та найближчу до режисерського задуму картинку.

Дизайн з монопідставкою

Наша міжнародна команда з промислового дизайну пишається створенням вишуканого дизайну монопідставки, який дозволяє вдало доповнити ваш інтер'єр, помістивши телевізор на будь-яку поверхню.

Тип

LED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

55

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

120

Яскравість, кд/м2

600

Кут огляду

178

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

VIDAA U4.0

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.0

Вихідна потужність, Вт

20

Можливості підключення
HDMI

4

USB

2

Компонентний

Є

Композитний

Є

RJ-45 (LAN)

Є

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Енергоспоживання
У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Кріплення VESA

400 x 300 мм

Основний колір

Чорний

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Кабель живлення

Посібник користувача

Гарантія
Гарантія

1 рік