Код: 6811377 LED-телевізор Hisense 65A6BG

  • Артикул: 20009424
  • Діагональ екрана: 65"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))

Гарантія: 2 роки

4K Resolution

Побачте все, що могли пропустити, на чіткому зображенні, роздільна здатність якого в чотири рази перевищує характеристики телевізорів Full HD.

Dolby Vision HDR

Деталі, що зазвичай губляться в найтемніших або найяскравіших ділянках, зберігаються, забезпечуючи динамічніше зображення.

Dolby Atmos

Зазвичай динаміки телевізора направлені вниз або вперед. Завдяки технології Dolby Atmos цей телевізор може створювати ефект повної присутності, оскільки звук під час перегляду лине від самої стелі.

DTS Virtual:X

Цей телевізор оснащений універсальним і вдосконаленим набором технологій подальшої обробки звуку, які можна налаштувати відповідно до ваших потреб, тож під час відтворення звуку вони створюють повний ефект присутності, завдяки віртуалізації якісного контенту порівняно з традиційними конфігураціями стерео та динаміків 5.1.

VIDAA U5.0

VIDAA — це швидка та проста розумна система, що прискорить час завантаження й надасть миттєвий доступ до численних програм, завдяки чому використання телевізора стане ще цікавішим.

VIDAA Voice

Голосове керування УКРАЇНСЬКОЮ мовою - не потрібно нічого натискати, просто говоріть! Вам не знадобляться жодні зовнішні пристрої і асистенти — з усім упорається VIDAA. Шукаєте фільми, музику, цікавить прогноз погоди? Просто покличте мене!

Sports Mode

Виявивши трансляцію спортивної події, телевізор Hisense перемикається в спортивний режим для повного занурення в атмосферу, що панує на стадіоні.

Game Mode

Режим гри значно зменшує затримку введення і таким чином збільшує ваші шанси на досягнення легендарних результатів. Затримку введення для телевізорів Hisense можна знизити до 16 мс.

Ultra Viewing Angle

Технологія оптимізації кута огляду зберігає якість зображення незалежно від кута огляду. Телевізор Hisense гарантує, що друзі та члени вашої родини насолоджуватимуться зображенням однакової якості з будь-якого куточка кімнати.

AI Picture Optimization

Інтелектуальна технологія оптимізації зображення забезпечує розумне розпізнавання 11 сценаріїв у реальному часі, а також автоматично ідентифікує й оптимізує налаштування якості зображення, щоб воно було якомога яскравішим і привабливішим.

TÜV Low Blue Light

Телевізор Hisense отримав сертифікат TÜV Rheinland, що засвідчує його мінімальну шкоду очам і їх захист завдяки зниженню коефіцієнта синього кольору навіть після тривалого перегляду.

Precision Colour

Телевізор Hisense UHD може створювати різноманітні ступені передачі завдяки глибині кольору 10 біт, що забезпечує достовірне відтворення червоного кольору на екрані.

RemoteNow

Ваш телефон стає пультом дистанційного керування. Система VIDAA представляє доступ до сучасних популярних програм, що містять величезну кількість контенту. VIDAA створена на основі закритої системи, що захищає конфіденційність її користувачів і не уповільнює швидкість роботи телевізора. Крім того, технологія VIDAA завжди зберігає свою швидкість роботи.

Multi-Connectivity

Розширюйте свої можливості. Завдяки портам HDMI, роз’ємам USB і технологіям Wi-Fi та Bluetooth ви можете під'єднати до свого телевізора більше пристроїв і зовнішніх носіїв.

Тип

LED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

65

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

60

Яскравість, кд/м2

300

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

Quad Core/NT72671D

Оперативна пам'ять

1 ГБ

Вбудована пам'ять

8 ГБ

Додаткові можливості

Блокування від дітей

Підтримка DTS

Із записом телепередач

Стоп-кадр

Таймер сну

Телетекст

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

VIDAA U5.0

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

Функції управління

Керування голосом

Керування зі смартфонів

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.0

Вихідна потужність, Вт

20

Можливості підключення
HDMI

3

USB

2

Компонентний

Є

Композитний

Є

RJ-45 (LAN)

Є

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Miracast

Енергоспоживання
У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Кріплення VESA

400 x 300 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1452 x 896 x 291

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1452 x 834 x 74

Вага з підставкою, кг

16.7

Вага без підставки, кг

16.5

Основний колір

Чорний

Комплектація

Телевізор

Пульт ДК

Кабель живлення

Посібник користувача