Код: 6650894 LED-телевізор Hisense HE100L5

  • Артикул: 100L5F-B12
  • Діагональ екрана: 100"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))

Гарантія: 2 роки

100-дюймовий оптимізований великий екран

Насолоджуйтеся переглядом на великому телевізорі за різних умов
Лазерний телевізор з надзвичайно короткою дистанцією проектує барвисте та яскраве зображення 4K на 100-дюймовий екран, що відхиляє навколишнє світло, призначений для перегляду в будь-якій кімнаті будинку. Насолоджуйтеся неймовірно великим телевізором і переглядом з ефектом занурення.

Першокласний кінематографічний ефект

Ультракороткофокусний лазерний телевізор 4K
У технології 4K Ultra HD використовується понад 8 мільйонів пікселів, що забезпечує створення цілого нового світу на дуже великому екрані ALR. Зображення чіткіше та яскравіше, а його кольори відповідають дійсності — саме так, як задумав режисер. Ультракороткофокусна консоль може проектувати зображення на відстані всього лише 11,3 дюйма від стіни, щоб створювати звичні умови для перегляду.

Обійміть світло

Лазерне джерело світла X-Fusion™
Використовує синє лазерне джерело світла для отримання чітких і точних зображень з бездоганними деталями, уникаючи небажаного розсіювання світла та забезпечуючи природніші враження від перегляду.

Сумісність з HDR

Для реалістичних зображень
Розширений динамічний діапазон (HDR) відкриває цілу нову гаму кольорів і контрасту, тому ви можете насолоджуватися надзвичайно яскравою картиною з неймовірною глибиною та бездоганними деталями.

Чистий колір

Реалістичне відтворення
Вам однозначно сподобається розширений спектр кольорів лазерного телевізора Hisense, який показує реалістичні зображення з точністю лазерного джерела світла, перевищуючи стандартний колірний діапазон UHD 4K Rec.709.

Плавний рух

Зловіть кожен приголомшливий момент
Завдяки технології MEMC, яка характеризується швидкістю реакції процесора на рівні мікросекунд, забезпечується швидкість руху в 10 разів вища за цей показник для OLED. Зображення, які швидко рухаються, є плавними й чіткими, що робить лазерний телевізор Hisense ідеальним для перегляду спортивних передач, фільмів зі швидким перебігом дій та ігор, забезпечуючи безперервний перегляд.

Dolby ATMOS®

Звук, що дає змогу відчути себе в центрі подій
Вбудовані динаміки потужністю 30 Вт створюють звук надзвичайної якості. Завдяки технологіям Dolby ATMOS ви можете насолоджуватися кінематографічним ефектом у власній вітальні. Окремі звуки лунають з усіх напрямків, зокрема згори, щоб наповнити кімнату приголомшливою чіткістю, багатством, деталями й глибиною, точно як у реальному житті. Не просто слухайте сцену — відчуйте себе її частиною.

VIDAA U3.0 AI

Справжній телевізор, Smart TV
Користуйтеся популярними програмами (як-от Netflix, YouTube, Prime Video, понад 200 глобальних і 60 регіональних програм), забезпечуючи собі ще більше розваг. Лазерний телевізор Hisense 4K має вбудований ТВ-тюнер. Він може приймати, обробляти та відображати телевізійні сигнали, що транслюються, як і справжній телевізор.

Візуальний комфорт

Ми дбаємо про вас
Зображення лазерного телевізора є непрямим. Тобто він відбивається на екрані, а не спрямований прямо на глядача. Це дає вам приємніший візуальний досвід, і ви можете годинами дивитись улюблені серіали. Екран не потребує електрики для роботи, а генерує нульове електромагнітне випромінювання. Це ще одна перевага для здоровішого перегляду телевізора.

Низький рівень синього світла

Сертифікація TUV щодо низького випромінювання синього світла
Лазерний телевізор Hisense 100L5 майже не випромінює шкідливого синього світла, що підвищує комфорт ваших очей навіть після тривалого перегляду.

Тривалий строк служби

До 25 000 годин розваг
Технологія X-Fusion™ використовує точне джерело світла, що забезпечує понад 25 000 годин розваг.

Технологія DLP®

Побачте більше важливих деталей
Технологія DLP® від Texas Instruments поєднує функцію DLP™ Theater Technology та запатентовані технології Hisense, щоб сфокусувати лазер на деталізації та яскравості, які колись можна було побачити лише в кінотеатрах, а тепер доступні для будь-якої кімнати вашого будинку.

З турботою про навколишнє середовище

Порівняно з LED телевізором, лазерна консоль споживає менше енергії під час роботи, а екран проектора Fresnel не потребує живлення, щоб показувати зображення. Таким чином, 100-дюймовий лазерний телевізор споживає на 63%* менше енергії, ніж LED телевізор такого ж розміру.

Просте під'єднання

4 порти HDMI
Завдяки наявності чотирьох (4) портів HDMI можна легко під'єднати всі свої аудіо- та відеосистеми та компоненти — від простої кабельної приставки до новітніх ігрових пристроїв, систем об’ємного звуку 5.1 тощо. Крім того, за допомогою ARC HDMI телевізор можна під'єднати до сумісних аудіопристроїв через один кабель HDMI.

Тип

LED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

100

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

60

Кут огляду

40 °

Контрастність

2400:1

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

Чотирьохядерний процесор

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

VIDAA U4.0

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Вихідна потужність, Вт

30

Технології обробки звуку

Dolby Audio/MS12, Dolby Atmos

Можливості підключення
HDMI

4

VGA (D-Sub)

1

USB

2

Композитний

Є

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
Максимальне, Вт

360

У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

547 х 346 х 158

Вага з підставкою, кг

11.5

Основний колір

Чорний