Код: 6359627 LED-телевізор Hitachi 32HB4T62

  • Артикул: 32HB4T62
  • Діагональ екрану: 32"
  • Роздільна здатність: 1920 x 1080 (Full HD)
  • Контрастність: 1:1400

Гарантія: 2 роки

SmarTVue
Портал SmarTVue дозволить вам отримати доступ до багатьох онлайн-додатків у різних категоріях, таких як новини, спорт, ігри, погода, розваги, соціальні мережі та багато іншого. Наприклад, ви можете залишатися на зв'язку й отримувати оновлення з соціальних мереж. При використанні вашого SmarTVue ви можете переглядати додатки й отримувати доступ до віджетів, поки ви дивитеся телевізор одночасно!

Додаток пульт SmarTVue
Додаток Hitachi Smart Remote дозволяє використовувати планшет або смартфон в якості заміни звичайного пульта управління. Ви можете управляти своїм Smart TV, використовуючи різні режими: пульт дистанційного управління, клавіатуру і датчики руху! Використовуючи ці режими в одному додатку Ви зможете з легкістю управляти всіма функціями вашого ТБ.

Вбудований WIFI
Вбудований внутрішній WIFI дозволяє вашому телевізору під'єднатися до Інтернету без використання зовнішніх пристроїв. Вам не потрібно буде прокладати додаткові кабелі або відчувати інші складності при під'єднанні телевізора. Крім того, відсутність зайвих кабелів дозволить телевізору зберегти привабливий зовнішній вигляд.

Wi-Fi Відео (SmarTVue Cast)
З функцією бездротового дисплея ви зможете транслювати на ваш Smart TV екран сумісного пристрою на ОС Android. Зображення буде детальним і якісним без використання будь-якого кабелю.

DLNA
Технологія DLNA дозволяє під'єднатися до іншого сумісного пристрою у вашій домашній мережі. Ви зможете відтворити будь-які мультимедійні файли - сімейні фото, музику улюбленого гурту, відеоролики з вечірки, які зберігаються на вашому комп'ютері або телефоні.

PVR
Не завжди є можливість подивитися улюблене шоу або цікавий фільм. На щастя, Ваш ТБ зможе записати ваші улюблені телевізійні програми щоб Ви змогли подивитися їх пізніше.

CCI+
CCI+ дозволяє отримати доступ до закодованих трансляцій через CAM (модуль умовного доступу) усуваючи необхідність в окремому цифровому ресівері або декодері.

HDMI
Завдяки HDMI ви зможете отримати найкраще поєднання чистого звуку і відмінного візуального контенту на своєму телевізорі. HDMI - ідеальний і швидкий джерело для передачі мультимедійного контенту (відео та аудіо), який забезпечить чітке зображення і чистий звук.
HDMI- оптимальний інтерфейс для UHD контенту і під'єднання різних пристроїв до телевізора з використанням усього лише одного кабелю.

USB
USB дозволяє легко під'єднувати зовнішні пристрої зберігання інформації безпосередньо до телевізора. Через USB ви можете отримати швидкий доступ до цифрового контенту, який зберігається на флеш-пам'яті. Підтримуються всі основні формати файлів, включаючи, .mkv та .mp4.

DTS
DTS гарантує чистоту і максимальну якість звуку. Крім того, цифровий функціонал DTS HD і DTS 2.0 забезпечують високоякісний аудіосигнал високої чіткості для будь-яких режимів.

Тип

LED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

32

Роздільна здатність

Full HD

Вигнутий екран

Немає

Яскравість, кд/м2

300

Кут огляду

178 / 178

Контрастність

1:1400

Підтримка HDR

Немає

Оснащення
Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

Opera Smart TV

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Аналоговий тюнер

PAL

SECAM

NTSC

Цифровий тюнер

DVB-Т2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.0

Вихідна потужність, Вт

12

Можливості підключення
HDMI

3

VGA (D-Sub)

1

USB

1

Композитний

Є

SCART

Є

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Miracast

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання

А+

У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

735 x 478 x 185

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

735 x 478 x 100

Вага з підставкою, кг

5.6

Основний колір

Чорний