Код: 6665652 LED-телевізор LG 55NANO966PA

  • Артикул: 55NANO966PA
  • Діагональ екрана: 55"
  • Роздільна здатність: 7680 x 4320 (UHD (8K))

Гарантія: 12 місяців

LG NanoCell
Чисті кольори в цій 8K
LG NanoCell перевершує стандартні LCD-телевізори завдяки технології чистих кольорів. У поєднанні з дисплеєм, здатним відтворювати зображення в реальній 8K, чисті кольори забезпечують високоякісну картинку та створюють ефект повного занурення.

Кришталева чистота кожного відтінку
У LG NanoCell використовується унікальна нанотехнологія, що дозволяє фільтрувати та покращувати якість передачі кольору, видаляючи некоректні відтінки, що виникають у RGB-сигналі. Завдяки цьому ви бачите на екрані лише чисті та точні кольори. У результаті ви можете насолоджуватися насиченішим і реалістичнішим зображенням.

Приголомшлива якість під будь-яким кутом
Абсолютна точність передачі кольору телевізорів NanoCell забезпечує реалістичне зображення при будь-якому куті перегляду.

Унікальна деталізація в темних ділянках зображення
Телевізори LG NanoCell не бояться темних зображень. Завдяки повноматричному затемненню екрана NanoCell точно контролює підсвічування окремих світлодіодів. У результаті ви можете насолоджуватися глибоким чорним кольором з мінімальною підсвіткою, що забезпечує відмінний контраст і деталізацію зображення.

Сертифікована 8K Ultra HD
Згідно з вимогами CTA, при визначенні роздільної здатності контрастна модуляція (КМ) повинна бути 50% або вище. Чим вище значення КМ, чим чіткіше зображення. Значення контрастної модуляції телевізорів NanoCell становить 97,8%, що перевершує міжнародні стандарти та робить яскраві кольори ще чистішими.

Телевізор як витвір мистецтва
Телевізор LG NanoCell захоплює не лише якістю зображення, але і естетичною привабливістю. Тонкий мінімалістичний дизайн телевізора дозволяє закріпити його на стіні, зовсім як картину, розширюючи простір і роблячи його по-справжньому вишуканим.

Nano Кінотеатр
Продуктивність, гідна великого екрана
Чисті кольори і екран, створений з використанням найсучасніших технологій, перетворять ваш дім у справжній кінотеатр. Вдосконалені технології HDR і Dolby, а також новий режим перегляду фільмів, подарують вам справжню насолоду від перегляду кіно.

Розваги
Місце для перегляду улюбленого контенту
Доступ до Apple TV, Netflix і LG Cahnnels. Вибирайте новинки кіно, телешоу, документальні фільми та спортивні трансляції - усе в одному місці.

Dolby Vision IQ і Dolby Atmos
Абсолютно нові враження від перегляду
Dolby Vision IQ інтелектуально регулює налаштування зображення залежно від жанру контенту та навколишнього оточення, а Dolby Atmos забезпечує багатомірний об'ємний звук - це приголомшлива комбінація, що забезпечує вражаючий кінематографічний досвід.

Nano Геймінг
Телевізор, прокачаний для ігор
Від темних печер до найяскравіших світів: LG NanoCell наповнює ваші ігри новими кольорами та барвами. Хмарні ігрові технології і автоматична корекція якості зображення забезпечують воістину захоплюючий ігровий процес.

Оптимізатор гри
Неперевершені рівні контролю
Насолоджуйтесь новим рівнем якості ваших улюблених відеоігор. Оптимізатор гри автоматично коригує налаштування зображення і графіки, забезпечуючи найкращий ігровий процес незалежно від типу гри.

ALLM, eARC
Грайте на вищому рівні
Ваша перевага над противниками. ALLM і eARC, що відповідають вимогам сучасних специфікацій HDMI 2.1, забезпечують реалістичну демонстрацію об'єктів, що швидко рухаються, з плавною і синхронізованою графікою.

Nano Спорт
Для перемоги в кожному матчі
Телевізори LG NanoCell подарують вам унікальний досвід перегляду спортивних змагань. Об'ємний звук, що під'єднується через Bluetooth, створить у вашому домі атмосферу стадіону.

Об'ємний звук через Bluetooth
Безсумнівна перевага для дому
Просте під'єднання динаміків через Bluetooth для отримання справжнього бездротового об'ємного звуку. Усі дії звучать насиченіше та реалістичніше, створюючи атмосферу великої гри у вашій вітальні.

Інтелектуальний процесор α9 Gen4 8K
Технології, які перевернуть вашу свідомість
Основу LG NanoCell становить інтелектуальний процесор α9 IV покоління 8K - революційний чіп, який використовує алгоритми глибокого навчання для аналізу й оптимізації контенту. Налаштування зображення і звуку виконується автоматично, тому ви завжди отримуєте найкращі враження від перегляду.

ThinQ AI
Думаєте, що знаєте все про смарт-технології?
LG ThinQ створений для того, щоб ви отримували від телевізора максимум задоволення. Ви можете вибрати улюблену технологію голосового помічника й управляти телевізором голосом за допомогою нового головного екрану, який забезпечує ще більшу зручність і контроль. 

Тип

LED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

55

Роздільна здатність

UHD (4K)

Тип матриці

IPS

Вигнутий екран

Немає

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

Інтелектуальний процесор а9 IV покоління 8K

Додаткові можливості

AI Home, AI Picture, AI Recommendation, AI Sound, Apple AirPlay 2, Apple Homekit, Bluetooth Low Energy, Bluetooth Surround Ready, Clear Voice, Dolby Atmos, Dolby Vision, Dolby Vision IQ, Home Dashboard, LG Sound Sync, LG ThinQ, Local Dimming, Nano Cell, Nano Color, WiSA Speakers

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

webOS 6.0 Smart TV

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.2

Вихідна потужність, Вт

40

Сабвуфер

Є

Технології обробки звуку

AI Sound Pro

Ultra Surround

Підтримка Dolby Atmos®

Підтримка Bluetooth Surround

Режим Sound Sync

Функція Sound Alive

Можливості підключення
HDMI

4

USB

3

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Кріплення VESA

300 х 300 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1233 х 781 х 271

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1233 х 716 х 45.5

Вага з підставкою, кг

21

Вага без підставки, кг

19.4