Код: 6665624 QNED-телевізор LG 75QNED996PB

  • Артикул: 75QNED996PB
  • Діагональ екрана: 75"
  • Роздільна здатність: 7680 x 4320 (UHD (8K))

Гарантія: 12 місяців

Quantum Dot + NanoCell + Mini LED = Безкомпромісні інновації у РК-телевізорах
LG QNED mini LED - це початок нової ери РК-телевізорів. Новаторський дисплей поєднує панель mini LED з технологією Quantum Dot NanoCell, які забезпечують абсолютно нові враження від перегляду телевізора. Це інноваційна технологія розвитку РК-телевізорів.

Величезні можливості Mini LED
Приблизно 30 000 світлодіодів mini LED забезпечують яскравіше та чіткіше зображення, а близько 2500 унікальних зон затемнення відповідають за точне керування підсвічуванням та надвисоку контрастність. Результат – вищий рівень деталізації та точніший колір, ніж у звичайних РК-телевізорів.

Дует NanoCell та Quantum Dot
Технологія Quantum Dot NanoCell поєднує в собі NanoCell Plus і Quantum Dot та забезпечує приголомшливе зображення. Ця унікальна комбінація технологій покращує кольоропередачу, створюючи насиченіші та точніші кольори.

Це наша найяскравіша ідея
Додайте новий рівень чіткості всьому, що дивитеся. Удосконалена технологія дисплея LG QNED mini LED робить білий колір яскравішим і затемнює чорний, забезпечуючи неймовірно високу якість зображення. Таким чином, LG QNED mini LED відображає ваш улюблений контент у абсолютно новому світлі.

Представляємо магію чорного
Приблизно 2500 унікальних зон затемнення забезпечують точне керування підсвічуванням і надвисоку контрастність. Це робить чорний колір глибшим, а кольори яскравішими для отримання детальнішого зображення навіть у темних сценах.

Насолоджуйтесь кольором у всій його пишноті
Технологія Absolute Color розширює спектр кольорів. Вишукана кольоропередача дисплея LG QNED mini LED була ретельно розроблена для відображення ширшої гами та яскравіших кольорів. Завдяки цьому все, що ви бачите, виглядатиме саме так, як задумано.

Великий екран, величезна кількість деталей
Випробуйте ефект повного занурення. Світлодіоди Mini LED у поєднанні з дисплеєм Real 8K у LG QNED mini LED створюють справді високоякісний телевізор з великим екраном. Нова технологія екрану забезпечує підвищену деталізацію та чіткість, навіть на найбільшому екрані, що дає можливість відчути емоції від улюбленого контенту по-новому.

LG QNED MiniLED – це нова вершина у розвитку
РК-телевізорів 8K
Коли потрібно створити якісне зображення, то чим більше пікселів, тим краще. LG QNED MiniLED поєднує в собі неймовірно високу щільність пікселів з новою технологією Quantum Dot NanoCell для створення неймовірно реалістичного зображення 8K, яке відрізняється захоплюючою деталізацією, навіть при перегляді на великому екрані.

Сертифікований 8K Ultra HD
За вимогами CTA щодо визначення роздільної здатності контрастна модуляція (КМ) повинна бути 50% або вище. Чим вище значення КМ, тим чіткіше зображення. LG QNED Mini LED набагато перевершує міжнародні стандарти з рівнем КМ 95,8%, що робить приголомшливе зображення ще більш вражаючим.

Витончений дизайн
Стильний дизайн LG QNED mini LED прикрасить домашній інтер'єр. Завдяки мінімальним рамкам і тонкому корпусу, оптимізованому для настінного монтажу, телевізор LG QNED mini LED будь-якого розміру висітиме впритул до стіни. Це означає, що навіть наш найбільший телевізор ідеально впишеться у ваш інтер'єр і прикрасить його як витвір мистецтва.

QNED Кіно
Чудове видовище
LG QNED mini LED забезпечує приголомшливу кінематографічну якість. Чудовий чорний колір і яскравіший дисплей створюють зображення, покращене майже у всіх відносинах, для досягнення нового рівня занурення. Це телевізор, від якого щоразу захоплює дух.

QNED Геймінг
Нескінченні переваги
LG QNED mini LED має безліч функцій, які зроблять ваш ігровий процес ще яскравішим. Absolute Color та Game Optimizer забезпечують плавний та реалістичний ігровий процес, а покращена яскравість і чорний колір дисплея mini LED забезпечують максимальну точність. Проходьте всі ігри з неймовірним рівнем реалізму картинки.

QNED Спорт
ТВ для перемог
LG QNED mini LED було створено для участі у професійних лігах. Завдяки великому екрану, дисплею з роздільною здатністю Real 8K та сумісності з технологією Bluetooth Surround Sound, LG QNED mini LED створить у вашому домі атмосферу стадіону, на якому завжди будуть кращі місця.

Інтелектуальний процесор α9 Gen4 8K
Технології, які перевернуть вашу свідомість
В основі телевізора LG QNED mini LED лежить процесор α9 Gen4 8K зі штучним інтелектом – революційний чіп, який використовує алгоритми глибокого навчання для аналізу та оптимізації контенту. Налаштування зображення та звуку виконується автоматично, тому ви завжди отримуєте найкращі враження від перегляду.

ThinQ AI
Думаєте, що знаєте все про смарт-технології?
LG ThinQ створений для того, щоб ви отримували від телевізора максимум задоволення. Ви можете вибрати улюблену технологію голосового помічника та керувати телевізором голосом за допомогою нового головного екрана, який забезпечує ще більшу зручність і контроль.  

Тип

QNED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

75

Роздільна здатність

UHD (8K)

Тип матриці

IPS

Вигнутий екран

Немає

Підтримка HDR

Є

Особливості

Nano Cell дисплей

Оснащення
Процесор

AI Processor 8K (α9 Gen4)

Додаткові можливості

AI Home, AI Picture, AI Recommendation, AI Sound, Apple AirPlay 2, Apple Homekit, Bluetooth Low Energy, Bluetooth Surround Ready, Clear Voice, Dolby Atmos, Dolby Vision, Dolby Vision IQ, Full Array Dimming Pro, Home Dashboard, LG Sound Sync, LG ThinQ, Nano Cell, Nano Color, WiSA Speakers

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

webOS Smart TV

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

4.2

Вихідна потужність, Вт

60 (Сабвуфер: 20Вт, 10 Вт на канал)

Технології обробки звуку

Dolby Atmos

Bluetooth Surround Ready

Можливості підключення
HDMI

3

USB

3

RJ-45 (LAN)

Є

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Кріплення VESA

400 х 400 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1665 х 1032 х 405

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1665 х 958 х 28.9