Код: 6622756 LED-телевізор Philips 43PUS7805/12

  • Артикул: 43PUS7805/12
  • Діагональ екрана: 43"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))

Гарантія: 2 роки

Магія Ambilight. Лише від Philips
З Philips Ambilight кожен момент стає ближче. Інтелектуальні світлодіоди по краях телевізора реагують на те, що відбувається на екрані та змінюють колір для ще більшого ефекту занурення. Спробувавши один раз, ви більше не зможете від цього відмовитися.

Dolby Vision і Dolby Atmos. Кінематографічні зображення і звук
Підтримка форматів Dolby для звуку та відео преміум-класу означає, що HDR-матеріали будуть виглядати та звучати максимально реалістично. Як матеріали Blu-Ray, так і новий епізод серіалу, доступного за передплатою, постануть перед вами з максимальною контрастністю і яскравістю, а також реалістичною передачею кольору. І все це буде супроводжуватися об'ємним, чітким і глибоким звуком.

Процесор Philips P5: чудова якість з будь-якого джерела
Процесор Philips P5 передає контент з якістю, як на джерелі. Насолоджуйтесь великою кількістю деталей, глибиною зображення, яскравістю кольорів і природністю відтінків шкіри. Неймовірна чіткість і контрастність допоможе відчути все, що відбувається на екрані. Рух на екрані ідеально плавний. 

Телевізор Philips 4K UHD. Яскрава картинка HDR
Ваш телевізор Philips 4K UHD сумісний з усіма основними форматами HDR, включаючи HDR10+ і Dolby Vision. Щойно почнете дивитися популярний серіал або запустите нову гру, ви зрозумієте, що тіні стали глибшими, а в світлих ділянках зображення має більше деталей. Кольори стануть реалістичнішими.

Вбудована функція Alexa. Управління за допомогою голосу
Тепер керувати Philips Smart TV можна за допомогою голосових команд. За допомогою Alexa перемикайте канали, перемикайтеся на ігрову консоль і керуйте пристроями розумного будинку, наприклад освітленням і термостатом. З Alexa ви можете це і навіть більше.

Saphi Smart TV. Дивіться телевізор із задоволенням
SAPHI - швидка, інтуїтивна операційна система, завдяки якій перегляд телевізорів Philips Smart TV стає справжнім задоволенням. Оцініть просте меню на основі значків, яке можна викликати одним натисканням. Швидко переходьте до популярних додатків Philips Smart TV, включаючи YouTube, Netflix і т. д.

HDR10+. Зображення в точній відповідності із задумкою режисера
Телевізор Philips HDR10+ забезпечує ще реалістичніше зображення з ефектом занурення. Динамічні метадані дозволяють телевізору налаштовувати рівень яскравості в покадровому режимі. Кольори виглядають реалістично, чи то яскраве небо, чи то зал храму, освітлений свічками. Зберігаються всі оригінальні деталі, висока контрастність. 

Доступ до меню зі значками однією кнопкою
SAPHI - швидка, інтуїтивна операційна система, завдяки якій перегляд телевізорів Philips Smart TV стає справжнім задоволенням. Оцініть відмінну якість зображення і просте меню на основі значків, яке можна викликати одним натисканням. Керуйте телевізором з легкістю і швидко переходьте до популярних додатків Philips Smart TV, включаючи YouTube, Netflix і т. д.

Сумісно з Google Асистентом
Тепер керувати Saphi TV можна з пристроїв Google, таких як Google Дім, Google Nest і Google Nest mini. Дивіться улюблені потокові трансляції на Saphi TV через пристрої Google.

 

Тип

LED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

43

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

P5 Perfect Picture

Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

Saphi

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Аналоговий тюнер

PAL

SECAM

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.0

Вихідна потужність, Вт

20

Технології обробки звуку

ШІ-звук

Dolby Atmos

Dolby Bass Enhancement

Dolby Volume Leveler

5-смуговий еквалайзер

Чіткі діалоги

Нічний режим

Можливості підключення
HDMI

3

USB

2

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

CI+ слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання

А

Максимальне, Вт

104

У режимі очікування, Вт

0.3

Фізичні параметри
Кріплення VESA

200 х 200 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

967 х 589.5 х 189

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

967 х 589.5 х 189

Вага з підставкою, кг

8.9

Вага без підставки, кг

8.8

Основний колір

Чорний