Код: 6590368 LED-телевізор Philips 43PUS8545/12

  • Артикул: 43PUS8545/12
  • Діагональ екрана: 43"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))

Гарантія: 2 роки

Серія Performance: телевізор, який хочеться дивитися
Цей телевізор - саме те, що ви шукали. Приголомшлива якість зображення, елегантний дизайн, відмінний звук, управління голосом за допомогою ШІ і Ambilight, що забезпечує ефект занурення, який ви більше ніде не знайдете. Цей телевізор - це все, що вам потрібно для перегляду кіно, спорту або ігрового марафону на вихідних.

Ambilight - враження без меж
З Philips Ambilight фільми та відеоігри створюють неймовірний ефект занурення, а музика перетворюється на справжнє світлове шоу. Екран телевізора здається більшим, ніж насправді. Інтелектуальна система світлодіодів по краях телевізора переносить кольори на стіни в режимі реального часу. Фонове підсвічування Ambilight - це ще один привід любити свій телевізор.

Процесор Philips P5: чудова якість з будь-якого джерела
Процесор Philips P5 передає контент з якістю, як на джерелі. Насолоджуйтесь великою кількістю деталей, глибиною зображення, яскравістю кольорів і природністю відтінків шкіри. Неймовірна чіткість і контрастність допоможе відчути все, що відбувається на екрані. Рух на екрані ідеально плавний.

Dolby Vision і Dolby Atmos. Кінематографічні зображення і звук
Підтримка форматів Dolby для звуку та відео преміум-класу означає, що HDR-матеріали будуть виглядати та звучати максимально реалістично. Як матеріали Blu-Ray, так і новий епізод серіалу, доступного за передплатою, постануть перед вами з максимальною контрастністю і яскравістю, а також реалістичною передачею кольору. І все це буде супроводжуватися об'ємним, чітким і глибоким звуком.

4K LED-телевізор. Яскрава картинка HDR. Плавний рух
4K UHD LED-телевізор. Яскрава картинка HDR. Плавний рух. Телевізор Philips 4K UHD TV забезпечує реалістичність контенту завдяки високій контрастності та насичених кольорів. Глибша картинка та плавний рух. Фільми, передачі, ігри та багато іншого будуть виглядати відмінно незалежно від джерела.

Підтримка HDR10+. Зображення в точній відповідності із задумкою режисера
Ваш телевізор Philips здатний вичавити максимум з відеоформату HDR10+. Контрастність, колір і яскравість налаштовуються в покадровому режимі. Неважливо, що ви дивитеся, - популярний серіал або новий блокбастер - ви обов'язково оціните глибокі тіні. Яскраві поверхні стануть ще яскравішими, а кольори - ще реалістичнішими.

Управління голосом. Вбудований Google Асистент. Сумісно з Alexа
Керуйте телевізором з Android TV за допомогою голосових команд. Хочете зіграти в гру, подивитися Netflix або знайти контент і додатки в магазині Google Play? Просто скажіть про це своєму телевізору. Ви навіть можете управляти всіма пристроями, сумісними з Асистентом Google, наприклад, приглушати світло та переводити термостат у нічний режим. І все це - не встаючи з дивана. Дні, коли ви шукали пульт від телевізора по всьому будинку, уже далеко позаду. Тепер за допомогою голосових команд ви можете управляти телевізором Philips за допомогою пристроїв з підтримкою Alexa, таких як Amazon Echo. Вмикайте телевізор, перемикайтеся між каналами або джерелами сигналу та багато іншого за допомогою Alexa. 

Тип

LED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

43

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

P5 Perfect Picture

Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

Android TV

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Аналоговий тюнер

PAL

SECAM

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

Функції управління

Керування голосом

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Вихідна потужність, Вт

20

Технології обробки звуку

Dolby Atmos

Чіткі діалоги

ШІ-звук

5-смуговий еквалайзер

Автоматичне регулювання гучності

Посилення низьких частот

Нічний режим

Можливості підключення
HDMI

4

USB

2

Компонентний

Є

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

CI+ слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання

B

Максимальне, Вт

126

У режимі очікування, Вт

0.3

Фізичні параметри
Кріплення VESA

200 х 200 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

119.8 х 681 х 253.6

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

119.8 х 658.8 х 125.2

Вага з підставкою, кг

16.9

Вага без підставки, кг

13.9

Основний колір

Сріблястий