Код: 6397357 QLED-телевізор Samsung QE65Q7FNAUXUA

  • Артикул: QE65Q7FNAUXUA
  • Діагональ екрану: 65"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))
  • Контрастність: Q Constrast

Гарантія: 12 місяців

Красива картинка, красивий дизайн

 

Q Колір
Три слова - понад мільярд кольорів. Дивіться улюблені шоу і фільми з найбільш реалістичними, точними і яскравими кольорами. Ви зможете побачити все, навіть ледь вловимі, ​​відтінки кольору в кожній сцені, точно так, ніби ви спостерігаєте все це наживо.

 

Об'єм кольору
Телевізор Q7F забезпечує 100-відсоткове значення показника «об'єм кольору», що означає, що він максимально розширює діапазон точних, насичених і високодеталізованих кольорів, які ви можете побачити на екрані телевізора.

 

Q Контраст
Телевізор Q7F відтворює неймовірно глибокий чорний і яскравий білий кольори. Насолоджуйтеся найдрібнішими деталями в найтемніших ділянках кожної сцени на екрані, навіть якщо в кімнаті буде вимкнено все освітлення.

Q HDR Elite (HDR 10+)
Ви побачите неможливе завдяки технології розширення динамічного діапазону Q HDR Elite (HDR 10+) - зображення очима режисера і дрібні деталі об'єктів, прихованих у найбільш темних і світлих фрагментах зображення.

Телевізор, який прослужить довго
Квантові точки, що використовуються у QLED-телевізорах Samsung, є неорганічними. Це означає, що екран не вигоряє з часом, і дивовижні кольори і деталі, які ви бачите сьогодні, будуть залишатися такими ж протягом багатьох років.

Q Engine
Чудова якість зображення завдяки більш потужному процесору Q Engine. Неймовірно швидкий процесор аналізує контент і забезпечує максимально високу якість зображення.

Безмежний дизайн 360°
Безмежний дизайн 360° ще більше посилить ваші враження від перегляду. Тонкий безрамковий з усіх чотирьох сторін екран QLED-телевізора здається ширшим, ніж він є насправді, і створює враження ніби ви перебуваєте в кінотеатрі.

 

Рішення One Mount
Приймайте рішення по декору своєї кімнати залежно від своїх уподобань, а не телевізора. Рішення One Mount для QLED-телевізора дозволить вам установити свій телевізор у тому місці і в такий спосіб, як ви захочете. Спробуйте використовувати різні стилі, наприклад, повісити телевізор на стіну або встановити на підставці, яку можна легко міняти.

Універсальний пульт ДУ
Просте управління всіма підключеними пристроями і контентом за допомогою всього одного пульта дистанційного управління. Цей пульт також має функцію автоматичного виявлення, яка автоматично підключає і позначає підключені пристрої. Легко знаходити, легко користуватися. Тільки один пульт дистанційного управління.

 

Сервіс Smart Hub
Усе найцікавіше в одному місці. Функція One Depth збирає різноманітний контент на одному екрані. Отримайте доступ до пропозицій різних провайдерів і швидко охопіть поглядом увесь доступний контент завдяки міні-превью.

 

ПЗ SmartThings
SmartThings перетворює ваш телевізор у хаб для ваших пристроїв "розумного будинку", від холодильника до смартфона. Контролюйте і відстежуйте діяльність своїх сумісних пристроїв за допомогою єдиного універсального рішення для віддаленого управління - створіть свій власний "розумний будинок".
 

 

Тип

QLED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

75

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

3200

Кут огляду

Q Viewing Angle

Контрастність

Q Constrast

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

Q Engine

Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

Tizen

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Аналоговий тюнер

PAL

SECAM

NTSC

Цифровий тюнер

DVB-Т2

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

Функції управління

Керування зі смартфонів

Підтримка клавіатури і миші

Є

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

4.1

Вихідна потужність, Вт

40

Технології обробки звуку

Dolby Digital Plus

Можливості підключення
HDMI

4

USB

3

Компонентний

Немає

Композитний

Немає

SCART

Немає

RJ-45 (LAN)

Є

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

DLNA

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання

А

Максимальне, Вт

270

Фізичні параметри
Кріплення VESA

400 х 400 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1673.6 x 1039.9 x 407

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1673.6 x 960 x 47.7

Вага з підставкою, кг

41.2

Вага без підставки, кг

35.9

Основний колір

Сріблястий