Код: 6658486 Ліцензія Kyocera MyQ Enterprise Assurance 3Y (1-9 шт)

  • Артикул: 870LSMQ112
  • Тип: Ліцензія

Гарантія: -

Ліцензія оновлення і гарантійної підтримки MyQ X Enterprise Assurance, 3 роки (для одного пристрою в мережі з 1-9 пристроїв).

MyQ – це серверний додаток, який дозволяє оптимізувати й убезпечити документообіг компанії. Програма підвищує продуктивність пристрою, прискорює і спрощує процес друку. Сервер MyQ доступний одночасно для всіх пристроїв в офісі. Документи можуть бути надруковані на будь-якому вільному принтері. Такий принцип роботи знижує кількість завдань у черзі на друк і підвищує загалом захист документів, оскільки друк документів відбувається лише після авторизації користувача в системі та підтвердження друку.

При копіюванні, скануванні та передачі факсів, MyQ пропонує добре структурований і легкий у використанні інтерфейс, а також персоналізовані ярлики налаштувань, які найчастіше використовуються. MyQ дозволяє вести докладну статистику відбитків користувача чи відділу. Ці функції допомагають підвищити поінформованість про друк і знизити витрати.

Завдяки добре структурованому й інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу MyQ спрощує всі операції, які виконуються на БФП. Відразу після входу в систему перед використанням пристрою, MyQ пропонує користувачу клавіші швидкого доступу до найчастіше використовуваних параметрів під час сканування, друку та надсилання факсів, а також на екрані з'явиться вікно для швидкого редагування цих параметрів. Це суттєво скорочує час на підготовку документів, а також дозволяє уникнути нецільового використання друкарського обладнання.
Авторизація користувачів або під'єднання до пристрою відбувається в один етап за допомогою вводу пін-коду, ідентифікаційної карти, сервісу Windows Login, або у два етапи, використовуючи комбінацію вищезгаданих способів, наприклад, карта + пін-код. Користувацький пін-код зберігається у додатку, і користувачу не доведеться вводити його щоразу перед роботою з обладнанням.