Код: 6519847 Машинка для стрижки Remington HC450 Classic Edition

  • Артикул: 43250560710
  • Тип: Машинка для стрижки
  • Кількість насадок: 8
  • Довжина стрижки: 0.5 - 25 мм
  • Живлення: Від мережі/акумулятора

Гарантія: 3 роки

Зовнішній дизайн Remington HC450 Classic Edition
Машинка для стрижки волосся Remington HC450 CLASSIC EDITION відрізняється оптимальним співвідношенням ціни і якості. Недорога модель дозволить швидко та професійно виконати роботу. Виконана машинка з якісних, надійних матеріалів з великим терміном експлуатації. Ергономічній конструкції корпус зручно утримувати однією рукою. Хромований корпус для стійкого положення оснащений стильними гумовими вставками з високоякісного матеріалу. Машинка поєднує гарний зовнішній вигляд, зручну конструкцію і практичність у використанні. Просте повзункове управління інтуїтивно зрозуміле.

Автономність
Машинку для стрижки волосся Remington HC450 CLASSIC EDITION вигідно купити для ідеальної стрижки в домашніх умовах. Простий у використанні пристрій дозволить виконувати швидко і якісно весь спектр необхідних процедур для підтримки зачіски в ідеальному стані. Зручне використання забезпечується можливістю вибору джерела живлення. При бажанні в домашніх умовах машинка під'єднується до побутової електромережі за допомогою мережевого кабелю довжиною 180 см. При відсутності під рукою розетки бритва може працювати від вбудованої нікель-металогідридної акумуляторної батареї, яка забезпечує автономну роботу до 50 хвилин. Для повної зарядки акумулятора знадобитися 120 хвилин. Спеціальний LED індикатор дозволяє контролювати рівень заряду.

Практичні насадки
Леза робочої частини виконані з міцної нержавіючої сталі. Вона стійка до затуплення і відрізняється великим терміном експлуатації. Пристрій оснащений змінними насадками в кількості 8 штук, за допомогою яких можна виконувати стрижку різної довжини. Для зручного та безпечного зберігання всіх аксесуарів машинка має містку сумочку. 

Тип

Машинка для стрижки

Призначення

Для стрижки голови

Кількість рівнів стрижки

8

Довжина стрижки, мм

0.5 - 25 мм

Кількість насадок

8

Насадки

8 насадок-гребінців з фіксованою довжиною стрижки

Матеріал лез

Нержавіюча сталь

Самозаточувані ножі

Є

Волога очистка

Немає

Особливості

Індикатор заряду

Живлення

Від мережі

Від акумулятора

Час автономної роботи

50 хв

Час зарядки акумулятора

120 хв

Довжина кабеля, м

1.8

Розміри, см

16.7 x 5.5 x 4.5

Вага, г

74

Колір

Сріблястий