Код: 6474767 Машинка для стрижки Remington HC9100

  • Артикул: 43241560100
  • Тип: Машинка для стрижки
  • Кількість насадок: 11
  • Довжина стрижки: 0.5 - 25 мм
  • Живлення: Від мережі/акумулятора

Гарантія: 2 роки

Remington HC9100 Heritage - унікальний помічник у догляді за собою
Кожному, хто стежить за своїм зовнішнім виглядом, доводиться доглядати і за своїм волоссям. Крім цього його необхідно подати у вигляді стильної зачіски, чого можна легко домогтися з даною машинкою для стрижки від компанії-виробника Remington. Цей пристрій для стрижки голови допоможе правильно та точно створити кращий образ і відповідати не тільки моді, але і своєму унікальному стилю. Для максимально зручного комфорту в машинці передбачена можливість стрижки різної довжини від 0,5 мм до 25мм, що дозволяє урізноманітнити форму зачіски. Крім цього є нержавіючі сталеві леза, які швидко видаляють непотрібне волосся.

Надійна та якісна робота
Незважаючи на наявність усіх основних і таких необхідних функцій, Remington HC9100 Heritage також приваблює своєю вартістю, так як ціна такого пристрою доступна кожному, хто цінує якість роботи приладу та комфорт взаємодії з ним. Для того, щоб користувачу було максимально зручно працювати з машинкою, вона живиться не лише від мережі, але і від акумулятора. Час повної зарядки - 240 хвилин, автономна робота за допомогою іонного акумулятора становить 60 хвилин, чого достатньо для стрижки навіть найвибагливішого чоловіка. Для контролю заряду передбачений спеціальний індикатор.

Економія часу завдяки Remington HC9100 Heritage
Швидкість лез - 300 мм/сек, що в 6 разів більше попередніх моделей, випущених виробником. Це дозволяє справлятися зі стрижкою набагато швидше, що економить час користувача. Крім цього догляд за пристроєм є досить простим, адже завдяки знімним лезам, що миються, щітці та мастилу очищення машинки Remington HC9100 Heritage виконується досить легко, що також не відніме у зайнятого власника такого приладу багато часу та сил. 

Тип

Машинка для стрижки

Призначення

Для стрижки голови

Довжина стрижки, мм

0.5 - 25

Кількість насадок

11

Насадки

Насадка-гребінь

Матеріал лез

Нержавіюча сталь

Волога очистка

Є

Особливості

Професійна продуктивність 300 мм/с

Преміальний дизайн Heritage

Хромовані деталі

Літій-іонний акумулятор

Система знімних лез

Мастило для лез

Індикатор заряду

Живлення

Від мережі

Від акумулятора

Час автономної роботи

60 хв

Час зарядки акумулятора

240 хв

Довжина кабеля, м

1.8

Розміри, см

19.8 x 5.8 x 5.5

Вага, г

544

Колір

Бронзовий