Код: 6519848 Машинка для стрижки Remington HC9105 HERITAGE

  • Артикул: 43252560100
  • Тип: Машинка для стрижки
  • Кількість насадок: 9
  • Довжина стрижки: 1.5 - 25 мм
  • Живлення: Від мережі/акумулятора

Гарантія: 5 років

Зовнішність тримера
Стильна та зручна машинка для стрижки Remington HC9105 HERITAGE поєднує вишуканий оригінальний дизайн і якісне виконання з оптимальною ціною. Виконано тример з особливим дизайнерським рішенням у вигляді брендування Manchester United. Зовнішність у стилі Heritage з якісними хромованими деталями забезпечує не тільки вишуканий зовнішній вигляд, але і зручне використання і тривалу експлуатацію.

Простота роботи
Для підтримки стрижки в ідеальному стані вигідно купити тример Remington HC9105 HERITAGE. Компактна та легка машинка для стрижки оснащена зручним повзунком для управління і виконання роботи. Максимальну свободу забезпечує потужний літій-іонний елемент живлення. Час автономної роботи тримера досягає 60 хвилин. Для повної зарядки машинки знадобитися 240 хвилин. LED індикатор дозволяє контролювати рівень заряду. При необхідності тример може працювати від побутової електромережі. Для цього прилад оснащений мережевим кабелем довжиною 180 см.

Максимальна оснащення
Машинка для стрижки оснащена всім необхідним для повноцінної якісної стрижки в домашніх умовах. Робоча частина за допомогою важеля дозволяє встановити довжину стрижки від 0.5 мм до 2 мм. А застосування насадок забезпечує стрижку з регулюванням довжини від 1.5 мм до 25 мм. Усього застосовується 11 насадок, що дозволяє підібрати найоптимальнішу довжину стрижки. Спеціальна невеликих розмірів щіточка швидко та легко очистить робочу частину тримера. Усе оснащення компактно розміщується в транспортувальному чохлі. Також бритва оснащена невеликим рушником.

Робоча частина тримера Remington HC9105 HERITAGE
Швидку та безпечну стрижку забезпечують гострі леза. Робоча частина виконана з міцної нержавіючої сталі. Матеріал стійкий до затуплення і забезпечує тривалу якісну експлуатацію. Ширина ріжучої частини становить 45 мм. 

Тип

Машинка для стрижки

Призначення

Для стрижки голови

Кількість рівнів стрижки

9

Довжина стрижки, мм

1.5 - 25

Кількість насадок

9

Насадки

11 насадок: 9 основних і 2 для стрижки за вухами

Матеріал лез

Нержавіюча сталь

Волога очистка

Є

Особливості

Індикатор зарядки

Петля для підвішування

Живлення

Від мережі

Від акумулятора

Час автономної роботи

60 хв

Час зарядки акумулятора

240 хв

Розміри, см

19.8 x 5.8 x 5.5

Вага, г

1.03

Колір

Сірий