Код: 6519860 Машинка для стрижки Sencor SHP3301BL

  • Артикул: 41003574
  • Тип: Машинка для стрижки
  • Кількість насадок: 1
  • Довжина стрижки: 1 - 8 мм
  • Живлення: Від мережі/акумулятора

Гарантія: 12 місяців

Стильний аксесуар для стрижки
Машинка для стрижки Sencor SHP3301BL стала не просто функціональним інструментом для стрижки в домашніх умовах, але і дуже привабливою прикрасою робочого столу перукаря. Її корпус яскраво-синього кольору привертає увагу, роблячи техніку виразним акцентом на тлі інших пристроїв. Зовнішність не лише красива, але і ергономічна: поверхня рукоятки чіпка, а сама її форма дозволяє легко взяти в руки машинку та не впускати її, наскільки б активно ви нею не маневрували б.

Подвійний тип живлення
Цей пристрій досить пристосований до різних умов застосування. І підтвердженням тому стало забезпечення техніки енергією: її можна отримати стандартним дротовим способом, а також за допомогою акумулятора. У першому випадку ви маєте практично необмежений ресурс, але залишаєтеся прив'язані до певного радіусу, який обмежується довжиною кабелю. Другий варіант набагато зручніше в плані маневреності, але дає лише 50 хвилин часу на роботу (що, втім, не так вже й мало для акумуляторного способу експлуатації). Індикація зарядки допоможе візуально контролювати рівень заряду та розраховувати час роботи.

Тихий і швидкий двигун
Робота пристрою базується на найголовнішому інструменті, який став «серцем» конструкції - моторі з великою потужністю. Він забезпечує машинці бездоганне функціонування, швидку швидкість руху ріжучих елементів, і що найцікавіше - двигун дуже тихо працює.

Регульована висота зрізу
Ви можете оперувати довжиною зрізу волосини, щоб домогтися максимальної різноманітності при моделюванні стрижки. У вашому розпорядженні висота стрижки від 1 до 8 мм. 16 параметрів довжини дозволять вибрати будь-яку. За рахунок того, що ширина ножа дорівнює 25 мм, ви за одну проходку захопите більше волосся, а отже - швидше закінчите. 

Тип

Машинка для стрижки

Призначення

Для стрижки голови

Кількість рівнів стрижки

8

Довжина стрижки, мм

1 - 8

Кількість насадок

1

Насадки

Насадка-гребінь, можливість стрижки без гребеневої насадки

Матеріал лез

Нержавіюча сталь

Волога очистка

Є

Живлення

Від мережі

Від акумулятора

Час автономної роботи

50 хв

Довжина кабеля, м

1.3

Вага, г

135

Колір

Синій