Код: 6385050 Материнська плата Asus Expedition EX-B250-V7 (s1151, Intel B250) ATX

  • Артикул: EX-B250-V7
  • Гніздо процесора: Socket 1151
  • Чіпсет мат. плати: Intel B250
  • Формат мат. плати: ATX

Гарантія: 3 роки

Материнська плата ASUS Expedition готова до тривалого бою.
Материнські плати ASUS Expedition призначені для дій, спроектованих з неперевершеною довговічністю для запобігання пошкодженню від вологи, корозії та перенапруг - для довголіття. Пам'ять заблокована для забезпечення максимальної безпеки. Їх тестували на межі, з 144 годинами бездискових системних тестів і великими перевірками сумісності з топ-іграми, і більш ніж 100 ігровими периферійними пристроями. Для звуку материнські плати Expedition мають Crystal Sound 2. Плата забезпечить безупинну продуктивність - кращу стабільність, і надійність.

Intel B250 - це новітній чіпсет, оптимізований для роботи з процесорами Intel Core i7 / i5 / i3 / Pentium / Celeron 7-го і 6-го покоління, що встановлюються в роз'єм LGA 1151. Він відрізняється високою стабільністю, продуктивністю і пропускною спроможністю. Intel B250 також дозволяє використовувати вбудоване графічне ядро ​​процесора.

Стабільність і захист.
Материнські плати ASUS Expedition пропонують ексклюзивний пакет неперевершеного обладнання і функцій для забезпечення довговічності, у тому числі антивологого покриття, позолоченого слота PCIe x16 і роз'єму LAN, захисту USBGuard для більш точної захисту від перенапруги на 120%

100% захист від вологи і корозії.
Це інноваційне вологостійке покриття забезпечує 100% захист материнських плат і бореться з високим рівнем вологості, який накопичується в середовищах, таких як інтернет-кафе, бібліотеки і центри обробки даних. Мінімізує внутрішню корозію, запобігаючи адгезії і міграції вологи - продовжуючи термін служби материнської плати Expedition.

Запобігайте крадіжці вашого цінного процесора.
Завдяки цьому простому, але високоефективному пристрою безпеки, процесор не може бути легко видалений злодіями. Гвинт із захистом від несанкціонованого доступу запобігає відкриттю гнізда процесора без спеціального інструменту, що дає вам повний спокій!

Пам'ять, що замикається, для повсякденної безпеки.

Простий, безпечний дизайн зупиняє потенційних злодіїв від крадіжки ваших модулів пам'яті. Просто вставте модулі і замкніть два міцних замки на обох кінцях слота, щоб ваші модулі DIMM були надійно встановлені.

Водяний насос.
EXPEDITION B250 V7 має вбудований колектор водяного насоса, який забезпечує повний контроль над водяними насосами PWM або DC, тому він ідеально підходить для готових, автономних або призначених для користувача установок охолодження. Підтримує максимальний струм до 3 А, тому ви можете обладнати будь-популярне рішення для водяного охолодження.

2.5-кратна стійкість до перенапруження.
ASUS LANGuard - це мережевий захист на рівні апаратного забезпечення, яка використовує технологію з'єднання сигналів, чудові конденсатори на основі поверхневого монтажу, що забезпечують надійне з'єднання і кращу пропускну здатність, а також електростатично захищені від перенапруги компоненти для більшої стійкості до статичної електрики.

BIOS UEFI
Графічний BIOS з керованою мишею був поліпшений, щоб зробити його ще більш привабливим. Незалежно від того, чи є ви новачком для ПК або досвідченим оверклокером, EZ і розширені режими допомагають швидко і легко знайти будь-яку функцію.

ASUS Beyond VR Ready
Материнські плати ASUS Expedition - це ідеальне рішення для надання кращих вражень від VR. Материнські плати ASUS Expedition пройшли тест 3DMark VR й інші тести ASUS VR без будь-яких збоїв. 

Основні характеристики
Призначення

Для настільних ПК

Чіпсет

Intel B250

Формат плати

ATX

Процесор
Гніздо процесора

Socket 1151

Підтримувані процесори

Intel Core i7 / Core i5 / Core i3 / Pentium / Celeron 6-го і 7-го покоління

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Форм-фактор пам'яті

DIMM

Кількість слотів пам'яті

4

Макс. обсяг пам'яті

64 ГБ

Підтримка двоканального режиму

Так

Вбудовані адаптери
Відео

Використовується вбудоване в процесор

Аудіо

7.1-канальний HD кодек Realtek ALC887

Мережевий адаптер

10/100/1000

Bluetooth

Немає

Wi-Fi

Немає

Слоти розширення
PCIe x16, шт.

3

PCIe x1, шт.

3

Внутрішні роз'єми і колодки
SATA III, шт.

6

Колодка для 2-х USB 2.0 портів, шт.

1

Колодка для 2-х USB 3.0 портів, шт.

1

Порти і роз'єми на задній панелі
USB 2.0, шт.

4

USB 3.0, шт.

4

LAN (RJ45), шт.

1

HDMI

1

Аудіо роз'єми, шт.

6

Інші характеристики
BIOS

128 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS, PnP, DMI3.0, SM BIOS 3.0, ACPI 6.0, ASUS EZ Flash 3, CrashFree BIOS 3

Роз'єм живлення

24+8 pin

Розміри, мм

304.8 x 228.6