Код: 6487672 Материнська плата Asus Prime B365-Plus (s1151, Intel B365) ATX

  • Артикул: PRIME B365-PLUS
  • Гніздо процесора: Socket 1151
  • Чіпсет мат.плати: Intel B365
  • Формат мат.плати: ATX

Гарантія: 3 роки

Материнська плата ASUS Prime B365-Plus забезпечить міцну основу, необхідну для вашої першої збірки, а також гнучкість, необхідну для ваших амбіцій. Asus об'єднав усе хороше, що є в новітніх процесорах, з необхідним дизайном і розробкою, тому ви отримуєте переваги від передових технологій, включаючи автоматичну настройку системи, усебічне управління охолодженням і імерсійну вбудовану аудіосистему.

Покращена стабільність DDR4
ASUS OptiMem зберігає цілісність сигналу пам'яті, перенаправляючи траси та переходи на оптимальний рівень друкованої плати, а схема трасування T-Topology забезпечує синхронізацію сигналів за часом шляхом балансування довжин трас між слотами пам'яті. Ці вдосконалення дозволяють ASUS Prime B365-Plus підтримувати широкий спектр наборів пам'яті з двома модулями пам'яті DIMM, забезпечуючи при цьому стабільність вашої збірки, для роботи з будь-яким типом робочого навантаження - чи то гра чи робота з інтенсивними додатками.

Усебічна енергоефективність
З блоком обробки енергії (EPU) ви зможете заощадити електроенергію в масштабі всієї системи. EPU автоматично оптимізує енергоспоживання і максимізує економію з відсутнім режимом - розумним налаштуванням, яке створює сценарій екстремального енергозбереження шляхом вимкнення невикористовуваних контролерів вводу-виводу.

Fan Xpert 2+
ASUS Prime B365-Plus забезпечують повний контроль над системними вентиляторами за допомогою доданого програмного забезпечення Fan Expert 2+. У режимі автоматичного налаштування параметри налаштовуються одним клацанням миші.

Спрощений режим - спеціально для недосвідчених користувачів
ASUS UEFI BIOS являє собою реалізацію стандарту UEFI (Unified Extensible Firmware Interface - Уніфікований розширюваний інтерфейс прошивки), який прийшов на зміну традиційним системам BIOS. Однією з видимих ​​неозброєним поглядом переваг ASUS UEFI BIOS є підтримка не тільки клавіатури, а й миші. Крім того, спеціально для недосвідчених користувачів пропонується спрощений режим роботи (EZ Mode), в якому можна легко та швидко поставити базові настройки комп'ютерної системи.

Суворі тести на сумісність
Компанія ASUS є найбільшим у світі виробником материнських плат, що реалізує в них функції і можливості, що задовольняють вимоги користувачів. Продукція створюється відповідно до суворих стандартів якості, у ній використовуються найкращі компоненти. Материнські плати перевіряються на сумісність з більш ніж 1000 компонентами і пристроями та піддаються не менше 8000 годин строгих випробувань. Тому ви можете бути впевнені, що плати ASUS будуть стабільно працювати в будь-яких умовах і з будь-якими додатками. Кращі комп'ютери створюються на базі материнських плат ASUS. 

Основні характеристики
Призначення

Для настільних ПК

Чіпсет

Intel B365

Формат плати

ATX

Процесор
Гніздо процесора

Socket 1151

Підтримувані процесори

Intel Core, Pentium Gold, Celeron 8-го і 9-го покоління под сокет LGA1151

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Форм-фактор пам'яті

DIMM

Кількість слотів пам'яті

4

Макс. обсяг пам'яті

64 ГБ

Підтримка двоканального режиму

Так

Вбудовані адаптери
Відео

Використовується вбудоване в процесор

Аудіо

Realtek ALC887 8-канальний аудіокодек високої чіткості

Мережевий адаптер

10/100/1000

Bluetooth

Немає

Wi-Fi

Немає

Слоти розширення
PCIe x16, шт.

2

PCIe x1, шт.

4

Внутрішні роз'єми і колодки
SATA III, шт.

6

Підтримка RAID

0, 1, 5, 10

M.2, шт.

2

Колодка для 2-х USB 2.0 портів, шт.

2

Колодка для 2-х USB 3.0 портів, шт.

2

Порти і роз'єми на задній панелі
PS/2, шт.

1

USB 2.0, шт.

2

USB 3.0, шт.

4

LAN (RJ45), шт.

1

VGA (D-Sub)

1

HDMI

1

DVI

1

Аудіо роз'єми, шт.

3

Інші характеристики
BIOS

UEFI

Роз'єм живлення

24+8 pin

Розміри, мм

305 x 221