Код: 6492040 Материнська плата Gigabyte B365M AORUS ELITE (s1151, Intel B365) mATX

  • Артикул: B365 M AORUS ELITE
  • Гніздо процесора: Socket 1151
  • Чіпсет мат.плати: Intel B365
  • Формат мат.плати: mATX

Гарантія: 3 роки

Dual NVMe PCIe Gen3 M.2 Slots (x4, x4)
Материнські плати Gigabyte адресовані ентузіастам, які практикують застосування M.2-технологічних рішень з метою розкрити весь потенціал системи.

Індустріальний стандарт для захисту LAN-портів від статичної електрики та пробою
Для захисту від електростатики в материнських платах Gigabyte застосовуються мікросхеми, запас міцності яких у 3 рази вище типових ІС. Це допомагає надійно захистити материнську плату і її компоненти від пошкоджень, викликаних статичною електрикою. Материнські плати Gigabyte також оснащені спеціальними мікросхемами, які забезпечують захист материнської плати та ПК у цілому від перенапруг і перевищення потужності в разі перебоїв з електроживленням.

Функція RGB Fusion і цифрові LED-лінійки
На материнських платах AORUS фірмова функція RGB Fusion чудово працює із цифровими світлодіодами. За допомогою RGB Fusion користувач може контролювати роботу вбудованих RGB- і встановлених на ПК зовнішніх світлодіодних RGBW/Digital-лінійок. Поряд з можливістю керувати кольором і застосовувати шаблони, на материнських платах AORUS функція RGB Fusion забезпечує взаємодію із цифровими світлодіодами. Під'єднуючи зовнішні цифрові світлодіодні лінійки з адресацією кожного світлодіода, користувачі можуть створювати власні шаблони, фірмові стилі та ілюмінаційні шоу.

Багатозональне світлове шоу
Завдяки великому спектру налаштувань LED-лінійок, ПК набуває індивідуального вигляду в обраному користувачем стилі. Повноцінна підтримка RGB-гами кольорів, додаток RGB Fusion і абсолютний контроль над світловим оточенням материнської плати.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і розширений функціонал додатка RGB Fusion 2.0 дозволяють швидко та максимально ефективно налаштувати підсвічування будь-якого сумісного з даною технологією пристрою. Об'єднуйте в одну схему підсвічування материнську плату та графічний 3D-прискорювач, периферійні пристрої та інші компоненти, надайте Вашому ігровому ПК унікального неповторного вигляду та поділіться персональними профілями з друзями. Новий режим підсвічування <Гра> дозволяє застосувати доступні світлові ефекти до обраних ігрових додатків, допомагаючи зробити розваги на ПК ще інтерактивнішими та придбати неоціненний ігровий досвід.

2-Way CrossFire. Масштабна графіка
Конфігурація відеопідсистеми на базі декількох графічних плат забезпечує найкращу продуктивність, до якої прагнуть ентузіасти комп'ютерних ігор, з метою домогтися максимально можливої ​​частоти зміни кадрів без шкоди для швидкодії на високій екранній роздільній здатності.

Функція SmartFan 5
Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їх ігровий ПК буде функціонувати в найсприятливішому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчикам, розміщеним на материнській платі, за допомогою Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 - це ще й більша кількість гібридних роз'ємів для під'єднання вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM і Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.

Інтелектуальне управління вентиляторами
Вибирайте тишу! Коли температура опуститься нижче заданого значення, функція Fan Stop видасть команду зупинити вказаний вентилятор. Завдяки вбудованим датчикам відслідковується поточна температура та визначається момент зупинки крильчатки конкретного вентилятора, - функціонал Fan Stop і персональні налаштування доступні користувачу в повному обсязі.

Гібридні Fan-роз'єми
Встановіть повний контроль над системою рідинного охолодження! Функція Smart Fan 5 за лічені секунди надасть вичерпну інформацію про швидкість потоку за допомогою датчика, під'єднаного до гібридного Fan-роз'єму. Стати володарем власного ПК!
Усі гібридні Fan-роз'єми можуть автоматично визначати тип пристрою, що під'єднується (вентилятор або помпа) та передбачають можливість вибору режиму PWM або Voltage.

High-End аудіоконденсатори
На материнських платах Gigabyte встановлюються аудіоконденсатори high-end класу. Такі компоненти дозволяють з високою достовірністю відтворювати сигнал, що генерується, забезпечуючи чудове звучання і реалістичні спецефекти в іграх. 

Основні характеристики
Призначення

Для настільних ПК

Чіпсет

Intel B365

Формат плати

Micro-ATX

Процесор
Гніздо процесора

Socket 1151

Підтримувані процесори

Intel Core / Pentium / Celeron 9-го та 8-го покоління під сокет LGA1151

Оперативна память
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Форм-фактор пам'яті

DIMM

Кількість слотів пам'яті

2

Макс. обсяг пам'яті

64 ГБ

Підтримка двоканального режиму

Так

Вбудовані адаптери
Відео

Немає вбудованої відеокарти, відеовиходи відсутні

Аудіо

7.1-канальний HD кодек Realtek ALC892

Мережевий адаптер

10/100/1000

Bluetooth

Немає

Wi-Fi

Немає

Слоти розширення
PCIe x16, шт.

2

PCI, шт.

1

Внутрішні роз'єми і колодки
SATA III, шт.

6

Підтримка RAID

0, 1, 5, 10

M.2, шт.

2

Порти і роз'єми на задній панелі
PS/2, шт.

1

USB 2.0, шт.

2

USB 3.1 Gen 2, шт.

3

USB Type-C, шт.

1

LAN (RJ45), шт.

1

DisplayPort, шт.

1

HDMI

1

DVI

1

Аудіо роз'єми, шт.

6

Інші характеристики
BIOS

UEFI

Роз'єм живлення

24+8 pin

Розміри, мм

244 x 244