Код: 6307140 Електропіч Ariete 984

  • Артикул: 00C098400AR0
  • Об'єм: 25 л
  • Внутрішнє покриття: нержавіюча сталь.
  • Кнопкове управління

Гарантія: 12 місяців

Можливості
Електропіч Ariete 984 - те, що потрібно для простого і швидкого приготування улюблених страв. Вона має потужність 1500 Вт, чого достатньо для того, щоб швидко готувати випічку, м'ясо, рибу. Максимальна температура нагріву - 230°, об'єм - 25 л. Перед вами прилад, який поєднує чудові робочі характеристики та компактність. Електропіч поміститься навіть на невеликій кухні, ви з радістю будете користуватися нею, довіряючи своїй помічниці приготування найрізноманітнішої їжі. Ви залишитеся задоволені своїм вибором!

Режими
Купити електропіч Ariete 984 Bon Cuisine 250 - зробити вибір на користь якості та надійності. Електропіч має 6 режимів приготування, зокрема функцію конвекції. Остання сприяє рівномірному розподілу теплого повітря по всій площі пристрою, завдяки чому ви досягнете ідеального результату приготування. Конвекція - те, що потрібно для рум'яної, соковитої випічки, оптимального приготування м'ясних і рибних страв. Ще одна важлива особливість цієї моделі - таймер на 60 хвилин. "Поясніть" вашій помічниці, скільки часу потрібно для приготування тієї чи іншої страви, і можете відпочивати.

Важливі деталі
Ціна Ariete 984 не змусить вас відкласти покупку. Електропіч оснащена піддоном для крихт, який потрібно час від часу спорожняти, дверцятами з подвійним склом, зручними регуляторами температури. Аксесуари, які ви придбаєте, обравши цю модель: решітка для запікання, деко, ручка, за допомогою якої зручно витягувати деко з печі. Хочете готувати швидко і смачно? Така електропіч - те, що вам потрібно! 

Внутрішній об'єм, л

25

Таймер

До 60 хвилин

Фізичні параметри
Основний колір

Сріблястий