Код: 6470766 Мікрохвильова піч Hotpoint-Ariston MN 512 IX HA

  • Артикул: 859990966630
  • Тип НВЧ: З грилем
  • Тип управління: Сенсорне
  • Внутрішній об'єм: 22 л
  • Потужність НВЧ: 1000 Вт
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.5 х 38.2 х 32 см

Гарантія: 12 місяців

Вбудована мікрохвильова піч потужністю 1000 Вт допоможе вам значно скоротити час розігріву і приготування їжі. Завдяки об'єму робочої камери 22 л вона відмінно підійде для сім'ї з 3-4 чоловік. Наявність гриля дозволить готувати соковиті стейки, рибу та овочі з найменшою кількістю рослинної олії.

HOTPOINT ARISTON MN 512 IX HA дозволить оптимальним чином організувати кухонний простір і прикрасить ваш сучасний інтер'єр. Дверцята пристрою відкриваються легким натисканням на кнопку. Внутрішні стінки робочої камери мають покриття з нержавіючої сталі, яка відрізняється високою міцністю. З метою безпеки в мікрохвильовій печі реалізований захист від дітей.

Мікрохвильова піч або НВЧ-піч (англ. Microwave oven) - побутовий електроприлад, призначений для швидкого приготування або швидкого підігріву або приготування їжі, розморожування продуктів, а також використовується у виробничих цілях для розігріву деяких матеріалів, наприклад - клею.

На відміну від класичних печей (наприклад, духовки або української печі), розігрів продуктів у мікрохвильовій печі відбувається не з поверхні, а по всьому об'єму продукту, який містить полярні молекули (наприклад, води), так як радіохвилі проникають досить глибоко майже в усі харчові продукти. Це скорочує час розігріву продукту.

Досвід застосування мільйонів мікрохвильових печей у багатьох країнах протягом останніх десятиліть довів незаперечні зручності цього способу приготування їжі - швидкість, економічність, простоту користування. 

Тип НВЧ

З грилем

Тип керування

Електронне

Перемикачі

Сенсорні

Дисплей

Є

Основні характеристики
Внутрішній об'єм, л

22

Потужність НВЧ, Вт

1000

Потужність грилю, Вт

800

Діаметр поворотного столу, см

25

Кількість рівнів потужності

7

Таймер

Є

Функції і програми

Готування на пару

Автоматичне розморожування

Автоматичне приготування

Особливості

Підігрів

Підсвічування камери

Звуковий сигнал

Решітка для гриля

Внутрішнє покриття

Нержавіюча сталь

Фізичні характеристики
Захист від дітей

Є

Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 х 38.2 х 32

Основний колір

Чорний

Нержавіюча сталь