Код: 6398683 Мікрохвильова піч LG MS2336GIH

  • Артикул: MS2336GIH
  • Тип НВЧ: Звичайна (соло)
  • Тип управління: сенсорне
  • Внутрішній об'єм: 23 л
  • Потужність НВЧ: 1000 Вт

Гарантія: 12 місяців

Загальні характеристики
Мікрохвильова піч LG допоможе вам швидко та смачно готувати повсякденні страви, розігрівати їжу та багато іншого. Модель являє собою ідеальне поєднання стриманого дизайну та зручного управління. Об'єм робочої камери становить 23 літри. Потужність мікрохвильового випромінювання дорівнює 1000 Вт, чого буде достатньо для швидкого нагріву і якісного приготування їжі.

Зовнішній вигляд
LG MS2336GIH отримав міцний корпус з високоякісного пластику, який відрізняється високою стійкістю до температур і механічних пошкоджень. Він виконаний у білому кольорі та відрізняється універсальним оформленням, завдяки якому гармонійно виглядає в будь-якому сучасному інтер'єрі. Внутрішні стінки камери мають спеціальне покриття EasyClean, що захищає від розвитку бактерій і різних мікроорганізмів. Крім того, така поверхня стійка до подряпин і не вбирає жир. Також вона легко очищається від забруднень і залишків їжі звичайною губкою. Робоча камера оснащена шестикутним поворотним столиком, який відрізняється високою стійкістю і безпекою від халепи. Діаметр поворотної тарілки становить 292 мм.

Додаткові особливості
Перевагою моделі є інноваційна розробка Smart Inverter, завдяки якій ваші страви будуть готуватися в рази швидше, а пристрій відрізняється великим терміном експлуатації. Наприклад, ви зможете кип'ятити молоко в 1.6 рази швидше, готувати попкорн в 1.5 рази швидше, а курку в 1.6 разів швидше. Виробником передбачено регулювання рівня потужності, що дає можливість підібрати оптимальні умови для приготування кожного продукту. У мікрохвильовій печі ви зможете не лише готувати різні ласощі, але і розморожувати їжу. У пристрою є 4 автоматичні програми розморожування. Усього в ньому налічується 22 програми приготування їжі, що відкриє перед вами широкі кулінарні можливості.

Просте управління
Панель управління допоможе вам у лічені хвилини налаштувати роботу мікрохвильової печі. Вона представлена ​​у вигляді сенсорних кнопок з інтуїтивно зрозумілими позначеннями і невеликого дисплея, на якому відображається час. З її допомогою ви зможете встановити таймер до 35 хвилин. Функція швидко старту допомагає прискорити роботу і заощадити ваш час. 

Тип НВЧ

Звичайна (соло)

Тип керування

Сенсорне

Внутрішній об'єм, л

23

Потужність НВЧ, Вт

1000

Діаметр поворотного столу, см

29.2

Кількість програм

28

Функції і програми

Автоматичне розморожування

Автоматичне приготування

Особливості

Покриття Easy Clean, що легко очищається

Технологія Smart Inverter

Антибактеріальне покриття

Внутрішнє покриття

Емаль

Тип відкриття дверцят

Ручкою

Захист від дітей

Є

Фізичні параметри
Розміри, см

22.8 x 32.2 x 31.2

Вага, кг

9.4

Колір

Білий