Код: 6352159 Мікрохвильова піч LG MS2595DIS

  • Артикул: MS2595DIS
  • Тип НВЧ: Звичайна (соло)
  • Тип управління: сенсорне
  • Внутрішній об'єм: 25 л
  • Потужність НВЧ: 1150 Вт

Гарантія: 12 місяців

Яскравий акцент вашої кухні

Витончена мікрохвильова піч LG MS2595DIS доповнить вишукану естетику кухні, виконану в стилі мінімалізму, і, безсумнівно, підкреслить досконалий смак її власника. Виконана у футуристичному корпусі з дверцятами із цільного загартованого скла, модель створить особливий настрій у процесі щоденного приготування авторських страв. Гармонія матових і глянцевих поверхонь без видимих ​​рамок і стиків вразить навіть найвибагливішого користувача. При цьому виставити всі необхідні параметри та режими приготування господиня зможе за допомогою інтуїтивно зрозумілої сенсорної панелі керування, доповненої зручним LED-дисплеєм. Не дивлячись на те, що розміри NeoChef відповідають традиційним моделям НВЧ-печей, у розпорядженні користувача буде збільшена внутрішня камера об'ємом 25 л. Завдяки своїм компактним розмірам модель поміститься в будь-якому куточку кухні, але при цьому вона зможе вмістити великі та високі страви. 

Технологія Smart Inverter
Відмінною особливістю LG MS2595DIS є фірмова інверторна технологія Smart Inverter. Вона забезпечить оптимальний режим приготування різних кулінарних шедеврів. Інтелектуальний інвертор відрізняється високою ефективністю приготування. Завдяки своїй максимальній вихідній потужності в 1100 Вт LG MS2595DIS готує в кілька разів швидше традиційних моделей.

Рівномірний розігрів і дбайливе розморожування
Унікальний інвертор Smart Inverter з інтелектуальною системою регулювання потужності в діапазоні 200 - 1100 Вт гарантує рівномірніше пропікання і розморожування страв, дбайливо зберігаючи структуру продукту та його поживні властивості.

Прискорене приготування
Експериментувати з авторськими стравами та радувати близьких новими кулінарними шедеврами, приготованими за лічені миті, можливо з максимальною потужністю мікрохвиль у 1100 Вт. Проведені дослідження підтвердили, що розігрів молока, приготування попкорна та популярної курки здійснюється в 1.5 рази швидше порівняно з традиційними моделями.

Широкий вибір режимів приготування
Виробник оснастив модель рядом зручних режимів приготування. Так, режим підтримки заданої температури дозволить максимально довго зберегти тепло свіжоприготованих страв або використовувати модель в якості йогуртниці. У режимі автопідігріву господиня зможе розігріти кулінарні страви й обідні тарілки перед подачею на стіл. Функція автоменю забезпечить оптимальне приготування таких запрограмованих страв, як м'ясо в горщиках, бульйон, форель з овочами та ін. З розм'якшенням ніжного вершкового масла, морозива та шоколаду також не буде ніяких проблем. Потужний інвертор забезпечить оптимальне розтоплення зі збереженням структури продукту, його смаку й аромату.

Покриття EasyClean
Поціновувачі високої гігієнічності безсумнівно оцінять легкоочищуване покриття внутрішньої камери EasyClean. Воно стійке до механічних пошкоджень, а також не вбирає жир і сторонні запахи в процесі приготування. Таким чином, процедура очищення буде не тільки легшою, але і у 2 рази швидшою порівняно з традиційними моделями. Мало того, унікальне антибактеріальне покриття також перешкоджає скупченню і розмноженню хвороботворних бактерій на 99.99%, що гарантує абсолютну безпеку та гігієнічність щоденного використання печі. Тому господиня може бути абсолютно впевнена в якості своїх щоденних страв і здоров'ї всіх членів своєї родини.

Стійкий обертальний столик
Шеститочкова система опори запобіжить проливанню рідин з ємностей, розміщених на краю поворотного столика. Таким чином, великогабаритні продукти та невеликі страви не спровокують небажане зміщення поворотного столика в процесі розморожування або приготування.

Продумана система підсвічування
Внутрішня камера оснащена світлодіодним підсвічуванням, яке буде енергоефективним і при цьому в кілька разів яскравішим порівняно з традиційними моделями. Це значно спростить процес приготування, дозволяючи точно контролювати всі його етапи без необхідності відкриття дверцят.

   

 

Тип НВЧ

Звичайна (соло)

Тип керування

Сенсорне

Внутрішній об'єм, л

25

Потужність НВЧ, Вт

1150

Діаметр поворотного столу, см

29.2

Кількість рівнів потужності

5

Кількість програм

26

Функції і програми

Автоматичне розморожування

Автоматичне приготування

Особливості

Технологія Smart Inverter

Легкоочищуване покриття Easy Clean

Антибактеріальне покриття

Внутрішнє покриття

Емаль

Тип відкриття дверцят

Ручкою

Захист від дітей

Є

Фізичні параметри
Розміри, см

27.2 х 47.6 х 36.1

Вага, кг

9.6

Колір

Чорний