Код: 6352158 Мікрохвильова піч LG MS2595GIS

  • Артикул: MS2595GIS
  • Тип НВЧ: Звичайна (соло)
  • Тип управління: сенсорне
  • Внутрішній об'єм: 25 л
  • Потужність НВЧ: 1150 Вт

Гарантія: 12 місяців

Лаконічний дизайн
Мікрохвильова піч від компанії LG має лаконічний продуманий дизайн. Поєднання матових і глянцевих поверхонь надають пристрою витонченості та вишуканості. Дверцята даної моделі виготовлені із цільного загартованого скла чорного кольору. З правого боку розташований цифровий дисплей і сенсорна панель керування з умовними позначеннями.

Технологія Smart Inverter
Завдяки високій потужності (1000 Вт) і реалізованій технології Smart Inverter продукти та страви прогріваються і розморожуються рівномірніше, а готуються набагато швидше. Крім того, компанія LG надає гарантію терміном на 10 років на частини магнетрона.

Рівномірний підігрів
З мікрохвильовою піччю LG MS2595GIS ви назавжди забудете про нерівномірно нагріту їжу. Точний контроль потужності мікрохвиль дозволяє підібрати оптимальний режим підігріву для страв і продуктів різної консистенції.

Миттєве розморожування
Тепер невеликі шматочки м'яса, цілі тушки птиці або риби будуть розморожувати правильно, швидко та рівномірно. При цьому продукти будуть зберігати свою структуру, корисні мікроелементи і вітаміни, а ви будете отримувати задоволення від приготування улюблених страв.

Швидке приготування
Великий запас потужності мікрохвильовки LG дозволяє вибирати найкращі умови для приготування, а також робити це в 1.5 - 2 рази швидше. Так, на відміну від звичайної мікрохвильової печі, LG MS2595GIS підігріє молоко за 44 секунди, приготує попкорн за 1 хвилину 50 секунд. На приготування курки з хрусткою скоринкою піде менше години.

Розмаїття режимів
Модель LG MS2595GIS оснащена додатковими режимами, які вас приємно здивують. У мікрохвильовій печі тепер доступні функції запікання, обсмажування і підтримки обраної температури.

Покриття EasyClean
Внутрішні стінки мікрохвильовки мають спеціальне покриття EasyClean, яке відрізняється стійкістю до механічних пошкоджень і невибагливістю у догляді. Крім того, таке покриття володіє антибактеріальними властивостями. Воно перешкоджає утворенню та поширенню бактерій на 99.9%.

Стійкий обертальний столик
Вам більше не доведеться переживати, що рідина, яка підігрівається розіллється, а сипучі продукти розсипляться. Поворотний столик даної моделі має 6 точок опори, замість 3, як у звичайних мікрохвильових печей.

LED-підсвічування
Яскраве світлодіодне підсвічування дозволяє контролювати процес приготування, не відкриваючи дверцят мікрохвильовки. Це сприяє економіншому споживанню електричної енергії.

   

 

Тип НВЧ

Звичайна (соло)

Тип керування

Сенсорне

Внутрішній об'єм, л

25

Потужність НВЧ, Вт

1150

Діаметр поворотного столу, см

29.2

Кількість рівнів потужності

5

Кількість програм

26

Функції і програми

Автоматичне розморожування

Автоматичне приготування

Особливості

Технологія Smart Inverter

Легкоочищуване покриття Easy Clean

Антибактеріальне покриття

Внутрішнє покриття

Емаль

Тип відкриття дверцят

Ручкою

Захист від дітей

Є

Фізичні параметри
Розміри, см

27.2 х 47.6 х 36.9

Вага, кг

9.46

Колір

Чорний