Код: 6189004 Мікрохвильова піч Samsung ME81KRW-1/BW

  • Артикул: ME81KRW-1/BW
  • Тип НВЧ: Звичайна (соло)
  • Тип управління: Механічне
  • Внутрішній об'єм: 23 л
  • Потужність НВЧ: 800 Вт

Гарантія: 3 роки

Мікрохвильова піч Samsung ME81KRW-1/BW розроблена із застосуванням інноваційної технології розподілу мікрохвиль. Така технологія сприяє тривимірному розподілу мікрохвиль, що у свою чергу покращує якість нагріву та рівномірний розподіл по всій камері тепла, тому страви готуються смачними та відмінно приготованими. Піч має місткість у 23 літра, збільшений об'єм не впливає на висоту та ширину пристрою.

Керамічна емаль
Спеціальне керамічне покриття внутрішньої поверхні печі збільшує стійкість і гігієнічність. Володіючи таким емалевим покриттям, піч у 7 разів стійкіша до появи подряпин і іржі, а також перешкоджає розмноженню бактерій. Навіть після тривалого використання, з такою поверхнею камера буде виглядати як нова.

Основні характеристики
Мікрохвильова піч оснащена для зручності механічним керуванням. Поворотний внутрішній столик має розмір 288 мм. Потужність НВЧ хвиль у пристрої становить 800 Вт, а регуляція відбувається завдяки 7 рівням енергоспоживання. Запрограмовані різні режими приготування дозволяють підбирати оптимальний ступінь нагріву. А спеціальна тривимірна система рівномірно розподіляє мікрохвилі. 

Тип НВЧ

Звичайна (соло)

Тип керування

Механічне

Внутрішній об'єм, л

23

Потужність НВЧ, Вт

800

Діаметр поворотного столу, см

28.8

Кількість рівнів потужності

7

Таймер

Є

Функції і програми

Автоматичне розморожування

Особливості

Внутрішнє освітлення

Звуковий сигнал закінчення роботи

Внутрішнє покриття

Емаль

Тип відкриття дверцят

Кнопкою

Захист від дітей

Є

Фізичні параметри
Розміри, см

27.5 х 48.9 х 36.4

Вага, кг

11.5

Колір

Білий