Код: 6230828 Мікрохвильова піч Samsung ME83KRS-1/BW

  • Артикул: ME83KRS-1/BW
  • Тип НВЧ: Звичайна (соло)
  • Тип управління: Сенсорне
  • Внутрішній об'єм: 23 л
  • Потужність НВЧ: 800 Вт

Гарантія: -

Сучасна техніка для кухні

Мікрохвильова піч Samsung ME83KR-1 володіє збільшеним внутрішнім об'ємом, простим і зручним управлінням, вбудованими автоматичними програмами та функціями, щоб допомогти вам готувати смачні та поживні страви для всієї родини. Унікальне біокерамічне покриття камери перешкоджає розвитку бактерій і забезпечує легке очищення поверхні від забруднень.

 Система Triple Distribution System

Готуйте швидко та різноманітно корисні та дивовижно смачні страви. У цьому вам допоможе система потрійного розподілу мікрохвиль, яка відповідає за рівномірний прогрів продуктів по всьому об'єму при розморожуванні, приготуванні та підігріві зі збереженням корисних і поживних властивостей страв. Мікрохвилі «пронизують» камеру у всіх напрямках і з декількох сторін впливають на продукти, скорочуючи час приготування і забезпечуючи чудовий результат.

 

Правильне розморожування

При розморожуванні продукти м'яко та рівномірно прогріваються зсередини та зберігають при цьому максимум корисних властивостей, структуру та соковитість. Розморожені продукти не відрізняються від свіжих, вони повністю готові до подальшого використання.

Автоматичні програми

Мікрохвильова піч Samsung ME83KR-1 з 39 вбудованими рецептами допоможе урізноманітнити сімейне меню. Щоб приготувати страву, більше не потрібно встановлювати режим і стежити за часом, досить вибрати потрібний рецепт з доступних і натиснути на кнопку на панелі управління.

 
 

Біокерамічне покриття

Антибактеріальне покриття з біокераміки дозволяє утримувати внутрішні поверхні камери в ідеальній чистоті. Покриття перешкоджає поширенню бактерій на 99.9%, воно не вбирає жир і кіптяву, тому легко очищається від забруднень. Біокераміка в кілька разів міцніше інших покриттів, вона стійка до пошкоджень і подряпин. Низька теплопровідність матеріалу скорочує час приготування і призводить до зменшення тепловтрат.

 

Збільшений об'єм

За габаритами мікрохвильова піч Samsung ME83KR-1 практично не відрізняється від моделей з корисним об'ємом 20 літрів, у той час як об'єм її камери дорівнює 23 літри. Ви отримуєте можливість готувати великі страви та не будете турбуватися про брак місця на кухні.

 
 

Екорежим

Samsung ME83KR-1 піклується про ваші витрати. При використанні режиму Еко мікрохвильова піч мінімізує споживання електроенергії в режимі очікування. Це дозволить вам економити на рахунках за електрику.

 

Тип НВЧ

Звичайна (соло)

Тип керування

Сенсорне

Внутрішній об'єм, л

23

Потужність НВЧ, Вт

800

Діаметр поворотного столу, см

28.8

Кількість рівнів потужності

6

Таймер

Є

Функції і програми

Автоматичне розморожування

Автоматичне приготування

Внутрішнє покриття

Кераміка

Тип відкриття дверцят

Кнопкою

Захист від дітей

Є

Фізичні параметри
Розміри, см

48.9 x 27.5 x 35.6

Вага, кг

11.5

Колір

Сріблястий