Код: 6796892 Мікрохвильова піч Samsung MG23T5018AW/UA

  • Артикул: MG23T5018AW/UA
  • Тип НВЧ: З грилем
  • Тип управління: Сенсорне
  • Внутрішній об'єм: 23 л
  • Потужність НВЧ: 800 Вт

Гарантія: 3 роки

Готуйте десерти з легкістю
Домашній десерт
Насолоджуйтесь смачними домашніми десертами, не витрачаючи часу та не розігріваючи мікрохвильову піч. Просто оберіть десерт, який ви хочете приготувати, змішайте інгредієнти та виберіть опцію «Домашній десерт». Перед вами широкий вибір десертів, зокрема торт з волоського горіха, банановий хліб, яєчний пудинг і брауні. І все це в один дотик.

Відповідає вашій кухні
Новий дизайн і новий колір
Виберіть мікрохвильову піч, яка ідеально відповідає вашому особистому смаку та стилю вашої кухні. Окрім нового стильного дизайну стільниці, ви можете вибирати із широкої гами кольорів - антрацитовий, сірий, чистий білий, м'ятний, рожевий, чорний.

Розморожуйте продукти швидше
Потужність розморожування
Заощаджуйте час на розморожуванні замороженої їжі. Завдяки функції «Потужність розморожування» ви можете вибрати 4 популярні страви: м'ясо, птицю, рибу та хліб/випічку. Просто введіть тип і вагу їжі та дізнайтеся про оптимальний час і потужність для розморожування. Таким чином, ви можете швидко готувати продукти, зберігаючи поживні речовини.

Додай більше стилю
Панель керування Glass Touch і Simple UX меню
Насолоджуйтесь інтуїтивним і стильним способом приготування. Панель керування Glass Touch має лише 6 основних клавіш, які можна вибрати одним дотиком. Створено повністю зі скла, чудово поєднується з передніми та дзеркальними скляними дверцятами, що створює стильний мінімалістичний вигляд.

Довговічне та легке у догляді
Біокерамічні покриття – 10 років гарантії
Забирати після приготування набагато легше. Його гладку поверхню можна очистити без використання жорстких засобів для чищення. Німецький інститут Гогенштейна затвердив його, покриття має антибактеріальні властивості та видаляє 99.9% бактерій. Крім того, покриття не втрачає колір після тривалої експлуатації, не схильне до корозії, не дряпається і служить довго.

Готуйте ще краще
Система потрійного розподілу хвиль
Переконайтеся, що все, що ви готуєте ідеально готується. Унікальна система потрійного розподілу хвиль розподіляє хвилі в 3-х напрямках, тому вони досягають кожного кута та проникають у їжу в кількох напрямках. Це гарантує, що все готується набагато ретельніше та рівномірніше.

Приготування їжі стає простішим
Автоменю
Готуйте смачні страви без рецептів чи здогадів. Авт меню має вибір варіантів для найчастіше приготовлених страв, таких як птиця і макарони. Кожен режим заздалегідь запрограмований на оптимальний режим, час і температуру. Просто виберіть тип і вагу їжі, і вона приготує її ідеально.

Зберігає в режимі очікування
Режим ECO
Режим ECO значно зменшує енергоспоживання із найнижчою потужністю в режимі очікування. Коли ви не готуєте, потужність, що використовується для підтримки основних функцій, зводиться до мінімуму. Так ви зможете заощадити гроші та допомогти захистити навколишнє середовище. 

Тип НВЧ

З грилем

Тип керування

Сенсорне

Внутрішній об'єм, л

23

Потужність НВЧ, Вт

800

Тип гриля

ТЕН

Потужність грилю, Вт

1100

Діаметр поворотного столу, см

28.8

Кількість програм

6

Таймер

Є

Функції і програми

Автоматичне розморожування

Автоматичне приготування

Внутрішнє покриття

Біо-керамічна емаль

Тип відкриття дверцят

Ручкою

Захист від дітей

Є

Фізичні параметри
Розміри, см

27.5 х 48.9 х 38.2

Вага, кг

12.7

Колір

Білий