Код: 6690835 Мікрохвильова піч Samsung MS23T5018AK/UA

  • Артикул: MS23T5018AK/UA
  • Тип НВЧ: Звичайна (соло)
  • Тип управління: Сенсорне
  • Внутрішній об'єм: 23 л
  • Потужність НВЧ: 800 Вт

Гарантія: 3 роки

Відповідає вашій кухні
Новий дизайн і новий колір
Виберіть мікрохвильову піч, яка ідеально відповідає вашому особистому смаку та стилю вашої кухні. Окрім нового стильного дизайну стільниці, ви можете вибирати із широкої гами кольорів - антрацитовий, сірий, чистий білий, м'ятний, рожевий, чорний.

Швидке розморожування
Швидко розморожуйте заморожену їжу. У меню є 5 варіантів продуктів, які часто використовуються: м'ясо, птиця, риба, овочі та хліб. Просто виберіть тип s вагу їжі, і вона обчислить оптимальний час розморожування. Завдяки оптимальній програмі потрібно менше часу на підготовку інгредієнтів, зберігаючи поживні речовини.

Додай більше стилю
Панель управління Glass Touch та Simple UX меню
Насолоджуйтесь інтуїтивно зрозумілим та стильним способом приготування. Панель управління Glass Touch має всього 6 основних клавіш, які можна вибрати одним дотиком. Створена повністю зі скла, воно чудово поєднується з передньою та дзеркальною скляними дверцятами, що створює стильний мінімалістичний вигляд.

Довговічне та легке у догляді
Біокерамічні покриття - 10 років гарантії
Прибирати після готування набагато легше. Його гладку поверхню можна очистити без використання жорстких засобів для чищення. Німецький інститут Гогенштейна затвердив його, покриття має антибактеріальні властивості та видаляє 99,9% бактерій. Крім того покриття не втрачає колір після тривалої експлуатації, не схильне до корозії, не дряпається і служить довго.

Готуйте ще краще
Система потрійного розподілу хвиль
Переконайтесь, що все, що ви готуєте, ідеально готується. Унікальна Система потрійного розподілу хвиль розподіляє хвилі 3-х напрямках, тому вони досягають кожного кута та проникають у їжу в декількох напрямках. Це гарантує, що все готується набагато ретельніше та рівномірніше.

Приготування їжі стає простішим
Авто меню
Готуйте смачні страви без рецептів чи здогадок. Авто меню має вибір варіантів для страв, що найчастіше готуються, таких як птиця та макарони. Кожен режим заздалегідь запрограмований на оптимальний режим, час ы температуру. Просто виберіть тип і вагу їжі, і вона приготує її ідеально.

Зберігає в режимі очікування
Режим ECO
Режим ECO значно зменшує споживання енергії з найнижчою потужністю в режимі очікування. Коли ви не готуєте, потужність, яка використовується для підтримання основних функцій, зводиться до мінімуму. Так ви зможете заощадити гроші та допомогти захистити довкілля.

Тип НВЧ

Звичайна (соло)

Тип керування

Сенсорне

Внутрішній об'єм, л

23

Потужність НВЧ, Вт

800

Діаметр поворотного столу, см

28.8

Кількість рівнів потужності

6

Таймер

Є

Функції і програми

Автоматичне розморожування

Автоматичне приготування

Особливості

Матеріал покриття камери: керамічна емаль

Тип відкриття дверцят

Кнопкою

Захист від дітей

Є

Фізичні параметри
Розміри, см

48.9 x 27.5 x 36.3

Вага, кг

12

Колір

Чорний