Код: 6796169 Система динаміків Technics SB-C600E-K

  • Артикул: SB-C600E-K
  • Тип: Система динаміків
  • Кількість каналів: 2.0
  • Вихідна потужність (RMS): 120 Вт

Гарантія: 3 роки

Двосмугова акустична система Technics SB-C600E-K входить у лінійку Premium C600 і використовує багато технічних напрацювань, позичених у підлогової АС SB-G90M2. Модель можна назвати сучасною проекцією найпершого продукту, випущеного під брендом Technics у 1965 році, - компактної поличної колонки EAB-1204.

Головна особливість Technics SB-C600E-K полягає у застосуванні коаксіального драйвера Phase Precision Driver, який включає два співвісно розташовані відносно один до одного випромінювачі — 152 мм СЧ/НЧ-динамік і інтегрований у його центр 25 мм купольний твітер. Така конструкція максимально близька до точкового джерела звуку, оскільки випромінювачі тут ідеально узгоджені по фазі, тобто за такої конфігурації гарантуються мінімальні фазові зрушення між різними по довжині звуковими хвилями. Твітер оснащений фігурною "кулею" Linear Phase Plug, яка виконує функції фазового вирівнювача, а також, згідно з інформацією виробника, дозволяє підвищити роздільну здатність і забезпечити широку звукову сцену. Купол твітера та дифузор СЧ/НЧ-випромінювача виконані з алюмінію зі спеціальним анодним покриттям (алюміт). Дифузор мідвуфер з гладкими рівними краями виконує функції неглибокого хвилеводу для твітера, забезпечуючи мінімальну кількість відображень. У результаті вдається отримати сферичну хвилю з вирівняними фронтами, а завдяки коаксіальній конструкції гарантується чітка та точна локалізація звукових образів у просторі.

Збалансована система монтажу Balanced Driver Mounting Architecture (BDMA) передбачає оригінальний спосіб встановлення коаксіального драйвера, що кріпиться до внутрішньої перегородки корпусу, розташованої за передньою панеллю. Таке технічне рішення, на думку компанії Technics, дозволяє вирішити проблеми, пов'язані з впливом вібрацій і резонансів, а внутрішня перегородка також підвищує жорсткість корпусу. У процесі розробки й оптимізації BDMA використовувався CAE – комплекс програмних пакетів, призначений для вирішення різноманітних інженерних завдань (розрахунки, аналіз, симуляція фізичних процесів).

Отвір фазоінвертора знаходиться на лицьовій панелі Technics SB-C600E-K і має особливу, ретельно розраховану геометрію, завдяки чому вдається усунути турбулентність повітряного потоку, що виходить, і позбутися високочастотного шуму, характерного для звичайних фазоінверторних портів. Фронтальна панель корпусу покрита матовою фарбою, змішаною зі спеціальним порошком для отримання витонченої матової поверхні.

У кросовері задіяні якісні комплектуючі, серед яких поліпропіленові конденсатори, кабелі з OFС-міді та ін. На тильній стороні колонки знаходиться пара гвинтових клем, виготовлених з латуні. 

Загальні параметри
Тип

Система динаміків

Кількість каналів

2.0

Акустичні характеристики
Загальна вихідна потужність (RMS), Вт

120

Частотний діапазон, Гц

40 - 100000

Підключення
Тип підключення

Дротове

Функції і особливості
Зовнішній підсилювач

Немає

FM-тюнер

Немає

Караоке

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

293 x 173 x 283

Вага, кг

6.3

Колір

Чорний