Код: 6826093 Монітор 15.6" Philips 16B1P3302/00

  • Артикул: 16B1P3302/00
  • Серія: Бізнес
  • Тип матриці: IPS
  • Роздільна здатність: 1920x1080
  • Інтерфейси: USB-C

Гарантія: 12 місяців

Перегляд на двох екранах для оптимального результату
Цей монітор Philips підтримує надсилання відеосигналу, що дозволяє переглядати відео високої якості під час їх надсилання зі смартфона або ноутбука. Тонкий двосторонній кабель USB з подвійним обплетенням дозволяє під'єднатися через USB-C та USB-A, не лише передаючи відеосигнал, але й забезпечуючи зручне надсилання файлів і презентації. Монітор можна легко зарядити від ноутбука, запитавши USB-C кабелем.

Підставка з функцією нахилу для ваших потреб перегляду
Шарнірна підставка з функцією нахилу від 0 до 90 градусів дозволяє вибрати конфігурацію для зручної роботи та перегляду будь-де.

Легкий і портативний дизайн для портативності
Насолоджуйтесь портативною та зручною робочою станцією з двома екранами. Зручний кабель USB-C можна легко носити із собою у сумці будь-якого розміру.

Технологія IPS LED із широким кутом огляду для точної передачі кольорів і зображень
У дисплеях IPS використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду практично під будь-яким кутом. Порівняно зі стандартними TN-панелями, дисплеї IPS забезпечують значно вищу чіткість зображення та яскраві кольори, що робить їх ідеальним рішенням не лише для перегляду фотографій, фільмів і веб-сайтів, але також для роботи у професійних програмах, де потрібна точна передача кольору та яскравості.

Дисплей 16:9 Full HD для чіткого та детального зображення
Якість зображення відіграє важливу роль. Звичайні дисплеї забезпечують непогану якість зображення, але не на найвищому рівні. Цей дисплей оснащений покращеною роздільною здатністю Full HD 1920 x 1080: чітка деталізація в поєднанні з високою яскравістю, дивовижною контрастністю та реалістичною перенесення кольорів - природне зображення ніби оживає на очах.

SmartImage для зручного налаштування зображення
SmartImage – це унікальна сучасна технологія Philips, що дозволяє аналізувати вміст, що відображається на екрані для оптимізації характеристик дисплея. Зручний для користувача інтерфейс надає вибір різних режимів, таких як "Офіс", "Фото", "Відео", "Гра", "Економічний" і т. д. відповідно до програми, що використовується. Залежно від вибраного режиму SmartImage динамічно оптимізує контрастність, насиченість кольору та різкість зображень і відео, забезпечуючи виняткову якість зображення. У режимі "Економічний" споживання енергії максимально знижено. Будь-коли можна легко встановити необхідний режим натисканням однієї кнопки.

Режим LowBlue і запобігання мерехтінню для зниження навантаження на очі
Наш режим LowBlue та технологія запобіганню мерехтінню розроблено для того, щоб знизити навантаження на очі користувача при тривалому перегляді контенту на моніторі.

Режим EasyRead забезпечує комфорт під час читання 

Серія

Бізнес

Діагональ, дюйм

15,6

Співвідношення сторін

16:9

Тип матриці

IPS

Роздільна здатність

1920x1080

Покриття екрану

Матове

Геометрія екрану

Плоский

Особливості

Портативний

Тип підсвічування

wLED

Технології

FlickerFree

LowBlue mode

Яскравість, кд/м2

250

Контрастність (статична)

700:1

Кут огляду горизонтальний

170

Кут огляду вертикальний

170

Максимальна частота оновлення, Гц

75

Час відгуку, мс

4

Максимальна кількість кольорів

16.2 млн

Інтерфейси

USB-C

Колонки

Немає

Варіанти регулювання положення дисплея

Нахил екрану

Максимальний стандарт VESA

Немає

Блок живлення

USB-C

Енергоспоживання, Вт

5.8

Екологічний стандарт

MPRII

Розміри, см

36 x 24 x 2

Вага, кг

1.03

Колір

Чорний

Комплектація: Кабель

USB-C